Murat Polat

Süper Lig’in 9. haftasında sahasında Cumartesi günü oynayacağı maçta Antalyaspor’la karşılaşacak Sivasspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay, önceki gün yapılan antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu. Kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Rıza Çalımbay’ın yaptığı açıklamalardan sizler için terlenenler şöyle;

ÇOK GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, taraftarların desteğiyle çok güzel işler yapacaklarını söyledi.  İç sahada oynayacakları maçlarda taraftar desteğine ihtiyaçlarının olduğuna değinen Çalımbay, “Müsabakalara az sayıda taraftarımızın gelmesi bizim için dezavantaj oluyor. Antalyaspor maçıyla birlikte taraftarımızı kazanmamız gerekiyor. Onlarla beraber çok güzel başarılar yakalayacağız.” diye konuştu.

DEĞİŞİKLİK OLDU

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Antalyaspor’da yaşanan teknik direktör değişikliğine dikkat çekti. Rakiplerinin kendi müsabakalarına farklı bir şekilde çıkabileceğini ifade eden Rıza Çalımbay, “ Bu maçta tüm tedbirleri alacağız. Kazanmak için sahaya çıkacağız. Takımıma Antalya maçında güvenim tam.” dedi.

TAM TAKIM ÇIKMAK İSTİYORUZ

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Antalyaspor müsabakasına tam kadro çıkmak istediklerini söyledi. Milli takımlarda yer alan sporcularının sakatlanmadan dönmelerine beklediklerini vurgulayan Çalımbay, “ Fayçal ve Gradel milli takımlarında. Onların sağlam şekilde ekibimize katılmalarını bekliyoruz. Onlarla birlikte tam kadro şeklinde Antalya maçına çıkacağız” açıklamasını yaptı.

KALAN MAÇLARI KAZANMAMIZ GEREKİYOR

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, A milli futbol takımının dünya kupasına katılması adına kalan tüm maçları kazanmasının önemli olduğunu söyledi. Çalımbay, “A milli takımımız bu maçları kazanabilecek güçte. Çok kaliteli oyunculara sahibiz. Bu maçlardan iyi bir şekilde çıkmamak için hiçbir neden yok." şeklinde konuştu.

TELAFİSİ OLMAYAN MAÇLARA ÇIKACAĞIZ

Ligde üst üste iki müsabakayı sahalarında oynayacaklarına dikkat çeken Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “ Ligde telafisi olmayacak maçlar oynamaya başlıyoruz. İç sahada oynayacağımız iki müsabakayı iyi şekilde bitirmemiz gerekiyor. Takım olarak bunun farkındayız. İyi hava yakaladık. Bunu devam ettirmek istiyoruz.” dedi.

TEKLE SÜRECEK

Süper Lig’in 9. haftasında sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak Sivasspor’da hazırlıklar devam ediyor. Kulüp tesislerinde basına ve taraftarlara kapalı şekilde yapılan çalışmalarda futbolcular ve teknik heyetin neşeli oldukları öğrenildi. Süper Lig’in 9. haftasında Sivasspor, Antalyaspor müsabakası 16 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 16.00’da 4 Eylül Stadyumunda başlayacak.