Spor Toto Süper Ligi’nde ilk hafta bazı takımlar istediğini alırken bazıları ise yenilginin acısını tattı. Galatasaray ve Beşiktaş ilk haftada gülerken Fenerbahçe ise mağlubiyetin acısını yaşadı. Ligin heyecanının başladığı şu günlerde takımların tüm müsabakaları, haftalık programlar ile Memleket Gazetesinde yer almaya başlayacak. Puan durumuna sitemiz üzerinden bakabilirsiniz.

Lig heyecanı başladı, takımlar ilk müsabakalarına çıktı. Spor Toto Süper Ligi’nde 1. Hafta puan durumu, maç sonuçlarını sizler için derledik. Ligin ilk haftasında Beşiktaş Galatasaray ve Fenerbahçe ne yaptı? Süper Lig'in ilk haftası oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Süper Lig'de genel görünüm ne? Süper Lig 2016 - 2017 sezonu 1.haftada alınan sonuçlar puan durumu ve gelecek haftanın maç programı haberimizde...

Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunun ilk haftası, Galatasaray Karabükspor maçı ile tamamlandı. Günün maçında Galatasaray, sahasında konuk ettiği Kardemir Karabükspor'u  1-0'lık sonuçla geçti. İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmanın 90+4. dakikasında Eren Derdiyok ile rakip fileleri havalandıran sarı-kırmızılılar, sezona 3 puanla başladı.

FENERBAHÇE KAYIPLA BAŞLADI

Fenerbahçe Süper Lig'in 1.haftasına kayıpla başladı. Sarı Lacivertliler deplasmanda Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup olarak lige kötü bir başlangıç yaptı. Yeni transferleri ile sahaya çıkan Fenerbahçe yine geçen sezon şampiyonluk yolundaki önemli maçta Başakşehir'e yenilerek lige havlu atmıştı.

BEŞİKTAŞ KALDIĞI YERDEN

Ligin son şampiyonu Beşiktaş ligin ilk haftasını kayıpsız kapatarak liderlik koltuğuna oturdu. Siyah Beyazlılar Vodafone Arena'da ağırladığı Alanyaspor'u 4-1 yenerek rahat bir sonuçla yoluna devam etti

İşte son şampiyon Beşiktaş'ın liderlik koltuğuna oturduğu ligde ilk hafta maçlarında alınan sonuçlar, puan durumu ve 2. haftanın programı şöyle:

1.HAFTADA ALINAN SONUÇLAR

Adanaspor-Bursaspor: 1-2

Çaykur Rizespor-Atiker Konyaspor: 1-1

Trabzonspor-Kasımpaşa: 2-0

Beşiktaş-Alanyaspor: 4-1

Gençlerbirliği-Gaziantepspor: 2-0

Kayserispor-Akhisar Belediyespor: 0-2

Antalyaspor-Osmanlıspor: 0-0

Medipol Başakşehir-Fenerbahçe: 1-0

Galatasaray-Kardemir Karabükspor: 1-0

 

2. HAFTANIN PROGRAMI

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında oynanacak maçların programı ise şöyle:

26 Ağustos Cuma:

21.45 Alanyaspor-Antalyaspor

21.45 Atiker Konyaspor-Beşiktaş

27 Ağustos Cumartesi:

19.30 Kasımpaşa-Adanaspor

21.45 Gaziantepspor-Trabzonspor

21.45 Akhisar Belediyespor-Galatasaray

28 Ağustos Pazar:

19.30 Kardemir Karabükspor-Çaykur Rizespor

19.30 Bursaspor-Medipol Başakşehir

21.45 Osmanlıspor-Gençlerbirliği

21.45 Fenerbahçe-Kayserispor