SİVAS (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, ligin ilk haftasında Boluspor karşısında aldıkları 4-1'lik mağlubiyetle ilgili, "Ayaklarımızın yere basması için çok iyi bir tokat yedik. Bu tokat bizi kendimize getirecek." dedi.

Özköylü'nün bir televizyon kanalına yaptığı açıklamalara, kulübün internet sitesinde de yer verildi.

Sivasspor olarak lige çok büyük bir hedefle girdiklerini vurgulayan Özköylü, Boluspor karşısında aldıkları mağlubiyetin, kendilerini hedeften kesinlikle saptırmadığını, ligin ilk maçında önemli bir tecrübe edindiklerini belirtti.

Yenilginin taraftarı endişelendirmemesi gerektiğini, Süper Lig'e yükselecek bir ekibe sahip olduklarını belirten Özköylü, şu ifadeleri kullandı:

"Çok acı bir tecrübe yaşadık. Antrenörlük hayatımdaki en kötü yenilgiyi aldım. Benim için de çok acı oldu, çok büyük hayal kırıklığı yaşadık. Kötü futbol oynamadık ama çok basit hatalar yaptık. Camiamızı çok üzdük. Bunun için takımım ve kendi adıma özür diliyorum. Bundan sonra daha dikkatli olan ve bu hataları yapmayan, hedefini kovalayan, bu ligden çıkan takım olacağız. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın, hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. Biz muhteşem takımız, çok iyi oyunculara sahibiz. Ayaklarımızın yere basması için çok iyi bir tokat yedik. Bu tokat bizi kendimize getirecek."

Özköylü, Boluspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Kerim Avcı'nın çok ciddi bir sakatlığının olmadığını ve oyuncunun 1-2 hafta içinde yeniden takıma katılacağını da aktardı.