Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Sivas
Kapalı
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6671 %0.15
39,9389 %0.26
Ara
Sivas Memleket SPOR Sivasspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan'dan Beşiktaş Maçı Sonrası Açıklamalar

Sivasspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan'dan Beşiktaş Maçı Sonrası Açıklamalar

Sivasspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Beşiktaş’a 2-0 mağlup oldukları Trendyol Süper Lig 23. hafta maçının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Maçın sonucundan dolayı üzgün olduklarını belirten Erdoğan, mağlubiyeti hak ettikleri futbolu oynadıklarını düşündüğünü söyledi.

Sivasspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Beşiktaş’a 2-0 mağlup oldukları Trendyol Süper Lig 23. hafta maçının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Maçın sonucundan dolayı üzgün olduklarını belirten Erdoğan, mağlubiyeti hak ettikleri futbolu oynadıklarını düşündüğünü söyledi.

Erdoğan, "Çok üzgünüz. Bugün böyle bir skor beklemiyorduk. Mağlubiyeti hak ettiğimiz futbolu oynadığımızı düşünüyorum. Bazı talihsizlikler yaşadık. Talihsiz bir gol yedik. Tolga ve Ziya gibi futbolcuların sakatlanıp çıkması bizim işimizi daha da zorlaştırdı. Hamleler yaptık, ancak ikinci yarı çok üretken olamadık. İstemediğimiz bir sonuç. Tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyorduk ama başaramadık. Yarından itibaren Gaziantep maçının hazırlıklarına başlayacağız" şeklinde konuştu.

"Oyuncularımız Elinden Gelen Mücadeleyi Verdiler"

Erdoğan, bir gazetecinin "Kupada hükmen mağlubiyet almanız takımın moralini etkiledi mi?" sorusuna, "Talihsiz bir kupa haftası yaşadık. Bu tür maçlar oyuncuların ekstra motive olduğu maçlar. Biz 1 puan değil, 3 puan için çıkmıştık. Kupadaki talihsiz olayla ilgili kulübümüz gerekli açıklamayı yaptı. Onunla ilgili başvurumuz oldu ve ilerleyen günlerde sonucu çıkacak. Son zamanlarda çok sakat futbolcumuz vardı. Zaten sıkıntı yaşadığımız bir dönemdeyiz. Sahada oyuncular elinden gelen mücadeleyi verdiler" diyerek yanıt verdi.

"Talihsizlik Yaşıyoruz"

Sakat futbolcularının durumuna da değinen Erdoğan, "Talihsizlik yaşıyoruz. Rodrigues’in sakatlığı uzun bir sakatlık, 3-4 haftası daha var. Emrah idmanda sakatlandı. Samba Antalya kampında sakatlandı. Uğur’un alt adalesinde bir problem vardı. Fode’nin dizinde bir sorun vardı" dedi.

"Futbolcular Gitmek İstemiyor"

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Erdoğan, "Kontenjanımız dolu, bazı oyuncularla devam etmeyeceğimizi söyledik, ancak futbolcular gitmek istemiyor. Yine arayışlarımız devam ediyor. Aslında ihtiyacımız da var. Rekabete girecek oyuncuya ihtiyacımız var ama şu ana kadar sonuç alamadık" ifadelerini kullandı.

"Taraftarımız Bizim En Büyük Gücümüz"

Bir basın mensubunun, "Taraftarlar maçta yönetimi istifaya çağırdı. Neler söylersiniz?" sorusuna ise Erdoğan, "Taraftarlar farklı bir skor bekliyorlar. Yönetim kurulumuz iyi niyetli çalışıyor. Bu ekonomik sıkıntıda kulüp yönetmek zor. Kendi cebinden para veriyorlar. Eminim şu anda onlar da çok memnun değiller. Futbol bu, olabiliyor. Bu sıkıntılı süreçten hep birlikte çıkmamız gerekiyor. Taraftar bizim en büyük gücümüz. Birlik olmamız gerekiyor. Zor günlerde kenetlenmemiz gerekiyor. Şu an öyle bir dönem yaşıyoruz. Bu tür şeyler her yerde olan şeyler. Takıma herkesin sahip çıkması lazım. Taraftarı mutlu etmek için mücadelemizi verdik. Taraftarımızdan özür dileriz, onlar daha iyi skoru hak ediyorlar. Biz bunlardan ders çıkaracağız. İnşallah bir an önce yukarıya çıkacağız" şeklinde yanıt verdi.

"Onların Seviyesine Düşmeyeceğim"

Maç sırasında Beşiktaş taraftarından gelen tezahüratlarla ilgili de Erdoğan, "O konuda çok yorum yapmak istemiyorum. Başka bir şey derdim ama o seviyeye düşmek istemiyorum. Beşiktaş taraftarı maç saati ile ilgili tepki gösterdi. Bu maç saati 14 gün önce belirlendi. Ben buna tek başıma karar verecek yetkide değilim. Oyuncular da maçın aynı saatte oynanmasını istediler. Eski Sivas soğukları yok. Biz bu konuda bir değişikliğe gitmedik. Sosyal medyada farklı yansıtılıyor. Onların seviyesine düşmeyeceğim" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *