Murat Polat

Basketbolda program belirlenen takvimde işleyeme devam ediyor. Yaz Ligi U14 kız müsabakalarının oynadığı ligde heyecan her maçta yükseliyor.  4 kulübün yer aldığı U14 kız basketbol müsabakalarına Sivas Yıldızı Spor Kulübü iki ekiple iştirak ediyor.  4 Eylül Spor Salonu’nda bugün oynanacak maçlarla Yaz Ligi U14 kız basketbol maçlarına devam edilecek.

4 KULÜP ÇİFT DEVRELİ LİG

Yaz Ligi U14 kız basketbol müsabakalarında  4 kulüp yer alıyor. Çift devreli lig usulü oynanacak müsabakalarda her maçın sporculara olumlu yansımalar yapması bekleniyor. U14 kız basketbol liginde Sivas Yıldızları A-B, Kongre Lisesi Basketbol İhtisas ve Sivas Basketbol takımları yer alıyor.

TÜM MAÇLAR 4 EYLÜL

Yaz Ligi U14 kız basketbol müsabakalarının tamamı 4 Eylül Spor Salonu’nda oynanacak.  U12 erkek ve U16 kız yaz ligi basketbol maçlarına ev sahipliği yapan 4 Eylül Spor Salonu, U14 kız basketbol yaz ligi mücadelelerine ev sahipliği yapacak. Maçların her gün saat 17’de başlaması bekleniyor.

ADAY VE İL HAKEMLERİ

Yaz Ligi basketbol müsabakalarında Sivas bölgesi il ve aday basketbol hakemleri görevler yapmaya devam ediyor.  4 Eylül Spor Salonu’nda oynanan maçlarda il hakemiyle birlikte aday hakem müsabakalarda çift olarak yer alıyor. İl ve aday basketbol hakemlerinin yaz ligi maçlarında sergiledikleri tempolar beğeni topluyor.

VELİLER TAKİP EDİYOR

Yaz Ligi U14 kız basketbol maçlarını sporcu velileri takip etmeye devam ediyor. 4 Eylül Spor Salonunda hafta sonu oynanan müsabakaları takip eden kadın ve erkek sporcu velileri sahada sergilenen performanslardan memnun olduklarını dile getiriyor. Velilerin U12 ve U16 yaz ligi müsabakalarının ardından U14 kız basketbol müsabakalarına gösterdikleri ilgi beğeni topluyor.

İL TEMSİLCİSİ AKIN, MEMNUN

Basketbol İl Temsilcisi Akın Günaydın, yaz ligi basketbol müsabakalarında ortaya çıkan tempolardan ve maçlara gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyledi. U12 erkek, U16 kız yaz ligi basketbol müsabakaların ardından U14 kız yaz ligi basketbol maçlarının belirlenen programda devam ettiğini kaydeden Akın, “ Yaz ligi basketbol maçlarında her şey yolunda. Oynanan maçlar, müsabakalarda ortaya çıkan tempolar ve velilerinin karşılaşmalara gösterdikleri ilgiden son derece memnunuz.” dedi.

İL MÜDÜRÜ TUNÇ: TAKİP EDİYORUZ

Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç,  yaz ligi basketbol müsabakalarını takip ettiklerini söyledi. Salonlarının kapılarını yeniden maçlar için açmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Tunç, “ İl temsilciliğimizle istişare halindeyiz. Yetkili arkadaşlar oynanan maçları takip ediyor. Liglere gösterilen katılım ve velilerinin müsabakalara takip etmesi bizleri mutlu ediyor.” diye konuştu.