Demir Grup Sivasspor ile Fenerbahçe Sivas’ta oynadıkları maçta 0-0 berabere kalarak haftayı birer puanla kapattı. Süper ligin 9’ncu haftasında Cumartesi günü saat 19:00’da başlayan müsabakada Halis Öskahya düdük çaldı. İlk yarısı kontrollü geçen mücadelenin ikinci yarısı ise nefesleri kesti. Her iki takımında ikinci yarı oyunu riske ettikleri bölümlerde takımlar gol pozisyonu üretti. İki ekipte kalecilerin başarılı performans sergiledikleri maçta gol sesi çıkmadı. 0-0 berabere biten maçın ardından Sivasspor ligdeki puanını 10’a, Fenerbahçe ise 9’a yükseltti.

25’NCİ RANDEVU BERABERE BİTTİ

Süper lig tarihlerinde 25’nci randevularına Sivas’ta çıkan Demir Grup Sivasspor ile Fenerbahçe son maçlarında sahadan 0-0’lik skorla beraberlikle ayrıldı. İki ekip arasında oynanan 25 maçın 16’sından Fenerbahçe, 4’ünden Sivasspor galip ayrıldı. İki ekip arasında oynanan 5 müsabaka ise beraberlikle bitti.

VALİ GÜL BAŞKANLARLA BİRLİKTE İZLEDİ

Vali Davut Gül, Demir Grup Sivasspor, Fenerbahçe müsabakasını iki kulüp başkanıyla birlikte protokol tribünde takip etti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ile birlikte zorlu müsabakayı takip eden Vali Gül’ün başkanlarla maç öncesi maç anı ve maç sonunda samimi olduğu gözlendi.

BAŞKAN AYDAN LOCADAN TAKİP ETTİ

Belediye Başkanı Sami Aydın, Demir Grup Sivasspor, Fenerbahçe maçını locadan takip etti. Başkan Aydın ile birlikte 4 Eylül Stadyumu’ndaki locadan maçı Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Belediyle Başkan Vekili Erdal Karaca ve Özbelsan Genel Müdürü Şaban Kaya’da izleyenler arasında yer aldı.

KAPTAN ERDAL SAĞBEK OYNADI

Demir Grup Sivasspor’da takım kaptanı Ziya Erdal, Fenerbahçe maçında savunmanın sağında görev yaptı. Douglas’ın cezası nedeniyle forma giymediği maçta, Erdal savunmanın sağında sağbek olarak görev yaptı. Kırmızı-beyazlı ekipte savunmanın solunda ise sol bek olarak Uğur Çiftçi görev yaptı.

KALEDE TOLGAHAN GÖREV ALDI

Kırmızı-beyazlı ekipte Fenerbahçe maçında kalede Tolgahan Acar görev yaptı. Malatya maçında yenilen 4 golün ardından Fenerbahçe maçında kalede değişikliğe giden Sivasspor teknik heyeti formayı Tolgahan Acar’a verdi. Acar, Fenerbahçe maçında ortaya koyduğu performansla büyük beğeni topladı.

TUNA İLK PUANINI ALDI

Demir Grup Sivasspor’da Teknik Direktör Tamer Tuna, 3 büyük ekiplerle ilk randevusunda kırmızı-beyazlı ekibin başında ilk puanını Fenerbahçe karşısında elde etti. Fenerbahçe maçında ilk yarı rakibini kontrol eden, ekinci yarı oyunu kazanmak için gerekli hamleleri yapan Tuna, puan yada puanlar kazanmak için çıktığı Fenerbahçe maçından 1 puanla ayrıldı.

17 BİNE YAKIN TARAFTAR TAKİP ETTİ

Demir Grup Sivasspor ile Fenerbahçe arasında 4 Eylül Stadyumu’nda Cumartesi günü oynanan karşılaşmayı 17 bine yakın taraftar takip etti. Sivassporlu taraftarların yoğun ilgi gösterdikleri maçta, maç öncesi söyleşen şarkılar, maç anında ekipleri için yapılan tezahüratlar ve maçın son bölümünde Aatıf için yapılan destek 4 Eylül Stadyumu’nda coşkunun artmasını sağladı. Öte yandan konuk tribünde maçı takip eden Fenerbahçeli taraftarlarda maç boyu ekiplerine yoğun destek verdi.