Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Selçuk İnan, Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Kayserispor’u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, galibiyetten dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. İnan, maçın final niteliğinde olduğunu ve her iki takımın da kazanmak için mücadele ettiğini ifade etti.
Basın toplantısında konuşan Selçuk İnan, "Son haftaların formda ve birbirine rakip iki takımının mücadelesi vardı. İki takım da pozisyonlara girdi ama kazanan taraf olduğumuz için çok mutluyum. Sakat, cezalı ve hasta oyuncularımız olmasına rağmen sahada olan tüm futbolcularım fazlasıyla mücadele etti ve maçı kazanmasını bildi," dedi. Ayrıca, oyuncularına son dönemdeki performansları için teşekkür etti.
"Zor Şartlarda Büyük Bir Başarı Elde Ettik"
Gaziantep Futbol Kulübü'nün son haftalarda gösterdiği performansı ve 6. sıraya yükselmesini değerlendiren İnan, "Biz çok zor şartlarda bir takım kurduk. Çok emek sarf ettik. Hayatımda mütevazı oldum ama doğruları da söylemek lazım. Başkan, yöneticiler ve biz bir takım oluşturmaya çalıştık. Bu haftalarda bu konumda olacağımızı söyleselerdi belki buna pek ihtimal vermezdim. Bu yüzden şu an bulunduğumuz konum bizim için büyük bir başarı," diye konuştu.
Hedef koymayı pek sevmediğini belirten İnan, "Hep maç maç baktım, hep en iyisini vermeye çalıştım. Koymuş olduğunuz hedefler ya da kurmuş olduğunuz hayaller bu mantaliteye sahip olursanız kendiliğinden gerçekleşiyor zaten. Bu yüzden kimseyi baskı altına sokmak istemiyorum," dedi.
Teknik direktör, ligde kalma hedefini yavaş yavaş gerçekleştirdiklerini ve bundan sonra her şeyin oyuncularına ve kendilerine bağlı olduğunu vurguladı. "Biz her maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Sezon sonunda neredeyiz, ne yapıyoruz hep birlikte göreceğiz," diyerek sözlerini noktaladı.