MEHMET TIRPAN

Sivas Demirspor Kulübü Avrupa ve Dünya Şampiyonasının yanı sıra Olimpiyatlara da güreşçi yetiştirmeye devam ediyor. Sivas’ın köklü kulüpleri arasında yer alan ve bünyesinde birçok sporcuyu barındıran Demirspor Kulübü, yeniden şampiyonlar çıkararak Sivas’ın adını duyurmayı hedefliyor.

Antrenörler Selahattin Avşar ve Sefa Üngör nezaretinde antrenman yapan her yaştaki güreşçiler yarışmalara iddialı bir şekilde hazırlanıyorlar.

Taha Akgül, Arif Kama ve Sebahattin Öztürk gibi Dünya çapında başarılı sporcular çıkaran Demirsporun adını duyurmaya devam edeceğini aktaran Demirspor Güreş Sorumlusu Selahattin Avşar, “Kulübümüzde yüzlerce çeşitli yaş gruplarına mensup sporcularımıza eğitim veriyoruz. Sporcularımızın kategorilerine göre en üstün başarıyı elde etmeleri adına gece gündüz demeden antrenmanlar yapıyoruz. Sporcularımızın her kategoride şampiyon olmalarına zemin hazırlıyoruz. Milli takıma da başarılı sporcular yetiştiriyoruz” dedi.

Aile ortamında çalışmalar yaptıklarını aktaran Avşar, “Demirspor Kulübü bünyesinde yetiştirilen sporcularımızın çoğu hem ülkemizin hemde Sivas’ın adını her platforma duyurdu. Sporcularımızın elde ettiği başarı Demirspor Kulübü olarak bizlere gurur verdi. Yetiştirdiğimiz sporcularla birlikte Uluslararası müsabakalarda bayrağımız defalarca dalgalandırmaya devam etmek içim gayretle çalışacağız. Millî müsabakaların yanı sıra ülkemizde düzenlenecek olan müsabakalarda da hem Demirspor Kulübümüzün hemde Sivas’ın adını duyurmaya devam edeceğiz. Ayrıca mart ayında yapılacak olan işitme Engelliler Güreş Müsabakalarına yönelikte idmanlarımız sürüyor. İnşallah bu müsabakadan da eli boş dönmeyeceğiz. Bizlere çalışmalarımızda desteğini esirgemeyen kulüp Başkanımız başta olmak üzere tüm yöneticilerimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.