MURAT POLAT

Süper ligin 21. haftasında Kasımpaşa’ya 2-0 mağlup olan Sivasspor, haftayı puansız kapattı. İstanbul Recep Tayyip Stadyumu’nda dün saat 16’da başlayan müsabakada hakem Mert Güzenge düdük çaldı. Müsabakanın 6 ve 17. dakikalarında kalesinde gördüğü gollerle mücadeleden 2-0 yenik ayrılan kırmızı-beyazlı ekip bu skorla haftayı puansız kapattı. İstanbul’a, puan yada puanlar kazanma parolasıyla giden Sivasspor’da, beklenen skorun ve puanların Kasımpaşa maçında ortaya çıkmaması yönetim kurulu tedirgin etti. Süper ligde kırmızı-beyazlı ekip 21. haftayı 24 puanla düşme hattının üzerinde tamamladı.

İDEAL 11

Süper ligin 21. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşan Sivasspor, müsabakaya ideal 11’iyle çıktı. Kırmızı-beyazlı ekip müsabakaya kalede Samassa, savunmada Marcelo, Aaron, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, orta sahada Claudemir, Fayçal, Hakan Arslan, ileri üçlüde Erdoğan Yeşilyurt, Gradel ve Yatabare dizilişiyle çıktı.

4 İSİM KADRODA YER ALMADI

Süper ligin 21. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşan Sivasspor’da, 21 kişilik müsabaka kadrosunda 4 isim yer almadı. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maç kadrosuna Rybalka, Kerim Atakan Keskin, Camara ve son transferlerden Alaaddin Okumuş yer vermedi.

 SAYI 3 OLDU

Süper lig ekiplerinden Sivasspor’dan ayrılan futbolcu sayısı 3’e yükseldi. Kırmızı-beyazlı ekipte Yasin Öztekin, Barış Yardımcı’nın ardından ayrılan 3. futbolcu Armin Derlek oldu. Derlek, sezon sonuna kadar Slovenya ekiplerinden NK Aluminje’ye transfer oldu. Öte yandan Sivasspor’dan ayrılan futbolcunun bundan sonraki süreçte olup olmayacağı merak ediliyor.

ESKİ TAKIMLARINA KARŞI

Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile futbolcular Hakan Arslan ile Ahmet Oğuz eski takımları Kasımpaşa karşı dün oynanan maçta Recep Tayyip Stadyumu’nda yer aldı. Hakan Arslan, Kasımpaşa maçında sahaya kırmızı-beyazlı ekipte kaptan olarak çıktı.  Devre arasında Kasımpaşa’dan transfer edilen Ahmet Oğuz müsabakaya yedek kulübesinde başladı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay ise saha kenarında kırmızı-beyazlı ekibi yönetti.

ALANYA HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR

Süper ligin 22. haftasında deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak Sivasspor’da bu maçın hazırlıkları bugün Sivas’ta başlayacak. Ligde bu sezon devre arasının olmamasından dolayı ikinci yarı müsabakaları önümüzdeki hafta başlayacak.  Süper ligde kırmızı-beyazlı ekip ligin 22. haftasında deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak. Kırmızı-beyazlı ekipte bu maçın hazırlıkları bugün kulüp tesislerinde yapılacak antrenmanla başlayacak. Alanyaspor, Sivasspor müsabakası 30 Ocak 2021 Cumartesi günü saat 16’da başlayacak.