Murat Polat 

Sivas’ı 2’nci lig kırmızı grupta oynanan maçlarda temsil eden Sivas Belediyespor, grubunda bu sezon oynadığı 10 maçta 11 puan topladı. Bayburt İl Özel İdarespor müsabakası covid vakalarından dolayı ertelenen yeşil-beyazlı ekip, ligde oynadığı 10 maçta 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 3’de mağlubiyet elde etti. İç sahada 8 puan toplayan deplasmanlarda 3 puan çıkartan Sivas Belediyespor, 10 lig maçında 15 gol attı. Kalesinde ise 15 gol gördü.

İÇ SAHADA BAŞARILI

Ziraat Türkiye Kupası 4’ncü turunda yarın deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Sivas Belediyesor ligde iç saha performansı iyi olan ekipler arasında yer alıyor. Bu sezon 4 iç saha maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik ile 8 puan toplayan Belediye temsilcisi rakip kalelere 8 gol attı. Kalesinde ise 1 gol gördü.

DEPLASMANLARDA SIKINTILI

2’nci lig kırmızı grup temsilcisi Sivas Belediyespor, bu sezon ligde oynadığı 6 deplasman maçında galibiyet elde edemedi. 3 maçtan beraberlikle 3 müsabakadan galibiyetle ayrılan Sivas Belediyespor, bu maçlarda 7 gol attı. Kalesinde ise 14 gol gördü. Sivas Belediyespor deplasman maçlarından 3 puan topladı.