Başkent Kupası’nı Ankaragücü’nü Hakan Arslan (38) Yatabare (90+4) dakikada attığı golle 2-0 mağlup eden Sivasspor kazandı. A milli futbol takımının uluslar ligi maçları nedeniyle ligleri verilen arada Ankara’da düzenlenen başkent kupasında Ankaragücü ile Sivasspor karşılaştı. Cumartesi Eryaman Stadyumu’nda saat 16’da başlayan maçta Ankaragücü’nü 2-0 mağlup eden kırmızı-beyazlı ekip kupayı müzesine götürme başarısı gösterdi.

FARKLI 11

Süper lig ekiplerinden Sivasspor, Ankara’da oynadığı Başkent Kupası müsabakasına karma bir takımla çıktı. Ligde görev yapan ve yapmayan oyunculardan oluşan bir ekiple sahaya çıkan Sivasspor’da, kalede Ali Şaşal Vural, savunmada Marcelo, Caner, Camara, Uğur orta sahada Isaac, Hakan, Fayçal, forvet hattında ise Erdoğan, Ninga ve Kayode sahaya 11’de çıktı. Kırmızı-beyazlı ekipte mücadelenin ikinci yarısında oyuna kaleci Muharrem, Barış, Ziya, Robin Yalçın, Claudemir, Yasin, Felix ve Yatabare girdi. Oyunun son bölümlerinde yiğido da oyuna Rybalka ve Eren Şahin dahil oldu.

MARCELO GÖREV ALDI

Süper lig ekiplerinden Sivasspor’da, sakatlığı nedeniyle lig maçlarında forma giyemeyen Marcelo, Ankara’da oynanan müsabakada formasına kavuştu. Cumartesi günü Ankara Eryaman Stadyumu’nda oynanan başkent kupası maçında Ankaragücü karşısına 11’de sahaya çıkan Brezilyalı savunma oyuncusunun formasına kavuşması teknik heyet ve taraftarları mutlu etti.

ANKARA’NIN BAŞKENT OLUŞUNUN 97’NCİ YILI

Ankara’nın başkent oluşunun 97. yılı nedeniyle Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara ve Sivas Şubelerinin birlikte organize ettikleri Başkent Kupası müsabakası Ankara Eryaman Stadyumu’nda Pazar günü Ankaragücü ile Sivasspor arasında oynandı. TSYD’nin yapmış olduğu organizasyon beğeni topladı.