Murat POLAT

İl Spor Merkezleri basketbol kurslarına gösterilen ilgi yetkilileri mutlu ediyor.  Kız ve erkek sporcuların iştirak ettiği il spor merkezleri çalışmalarına kız sporcuların yoğun ilgi gösterdikleri objektiflere yansıyor. 4 Eylül Taha Akgül Spor Salonu, basketbol bölümünde yapılan çalışmalarda yer alan kız sporcuların yapılan çalışmalardaki istekli tempoları antrenörlerini mutlu ediyor. Basketbol çalışmalarına katılan sporcuların her antrenmanda ilerleyen performansları beğeni topluyor.

ANTRENÖRLER MEMNUN

İl Spor Merkezleri Basketbol kurslarında çalışmalar yapan antrenörlerden Ahmet Turan Vaşka ile Volkan Eskici, yapılan çalışmalardan memnun olduklarını dile getiriyor. 5-18 yaş aralığındaki sporcuların katıldığı kurslarda 4 Eylül Taha Akgül  Spor Salonu, basketbol bölümünde yaptıkları antrenmanlardan iyi geri dönüşümler aldıklarını ifade eden antrenörler, kız çocukların basketbola gösterdikleri ilgiden son derece memnuniyet duyduklarını dile getiriyor. Gruplar halinde yaptıkları çalışmalarda kız gruplarındaki yoğunluğun il basketbolu adına önemli bir gelişme olduğunun altını çizen antrenörler, yapılan çalışmalarda adım adım ilerleyen sporcularını kutladılar.

VELİLERE TEŞEKKÜR ETTİLER

İl Spor Merkezleri basketbol kurslarında yapılan çalışmalarda yer alan kız sporcularının velilerine antrenörler teşekkür etti. İl spor merkezleri kapsamında yapılan çalışmalarda yer alan kız çocuklarını spora yönlendiren velilere teşekkür eden antrenörler Volkan Eskici, “ Velilerimiz çok duyarlı. Çocuklarını spora yönlendiriyorlar. Onları yaptıkları antrenmanlarda takip ediyorlar. Bu gelişmeler bizleri mutlu ediyor. Çocuklarını spora yönlendiren ve yaptıkları idmanlarda takip eden velilere çok ama çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

3 GÜN ANTRENMAN

İl Spor Merkezleri basketbol kurslarında kız çocukları haftanın 3 günü yapılan idmanlarda yer alıyor. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 4 Eylül Taha Akgül Spor Salonu’nda yapılan çalışmalarda yer alan kız çocukları saat 12:30 ile 14 arasında yapılan antrenmanlarda yer alıyor. Koordinasyon ve basketbol temel eğitimi çalışmalarında yerler alan kız çocukların her antrenman yükselen takım ruhu, bireysel yetenekler ve basketbol bilgileri antrenörlerini mutlu ediyor.

TEK TEK İLGİLENİYORLAR

İl Spor Merkezleri Basketbol kurslarında görev yapan antrenörlerden Ahmet Turan Vaşka ile Volkan Eskici, yaptırdıkları çalışmalarda sporcularıyla tek tek ilgileniyor. Basketbol temel eğitim çalışmalarında doğru öğrenmenin önemine değenin antrenörler, mümkün olduğu kadar gördükleri eksiklikleri düzeltme adına sporcularına yardımcı olduklarını vurguluyorlar. Antrenörlerin sporcularıyla çalışmalarda yakından ilgilenmesi velilerden geçer not alıyor.

KULÜPLERE YÖNLENDİRİLECEKLER

İl Spor Merkezleri basketbol kurslarında yer alan kız çocukları eğitimlerinin ardından okul ve kulüp takımlarına yönlendirecek. İl spor merkezleri çalışmalarının ardından spordan ve basketboldan kopmak istemeyen sporcular, antrenörlerinin bilgisi dâhilinde kulüp ve okul takımlarına yönlendirilecek. Okul ve kulüp takımlarına yönlendirilecek sporcuların oynanacak müsabakalarda antrenörler tarafından takiplerinin yapılması devam edecek.

YETKİLİLERİ TEŞEKKÜR

İl Spor Merkezleri basketbol kurslarında yer alan sporcu ve sporcu velileri iyi imkânlar eşliğinde çocuklarına verilen spor eğitimlerinden dolayı yetkililere teşekkür ediyor. Çocuklarının işinde uzman isimler eşliğinde, güzel tesiste hiçbir ücret ödemeden çok iyi şartlarda spor yaptığını kaydeden veliler, bu imkânları kendilerine ve çocuklarına sunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ve ekibine teşekkür ediyorlar.