Spor Toto Süper Ligin 33’ncü haftasında deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak Demir Grup Sivasspor’da, bu maçla ilgili hazırlıklar sürüyor. Kulüp tesislerinde Salı günü akşam yapılan çalışma öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik sorumlu Hakan Keleş, ligde her müsabakanın zor olduğunu söyledi. Göztepe karşılaşmasının zor geçtiğini ve Ankaragücü müsabakasının da zor geçeceğini kaydeden Keleş, Ankara deplasmanından iyi bir sonuçla Sivas’a dönmeyi planladıklarını vurguladı.

Göztepe maçından galibiyetle ayrılabilecek durumlarında ortaya çıktığını ifade eden Keleş, “ Göztepe maçı bizim için zor geçti. Galipte gelebilirdik. Ancak bir puanla yetinmek zorunda kaldık.  Karşılaşmadan aldığımız bir puan bizim için avantaj oldu. Bu maç artık geride kaldı.” dedi. Ankaragücü’nün iç sahada taraftarının desteğini arkasına aldığı zaman iyi futbol oynadığını belirten Hakan Keleş şöyle konuştu, “ Önümüzde Ankaragücü maçı var. Ankara deplasmanında bir puan avantaj gibi görünüyor.  Rakibimiz Ankaragücü ’nede bir puan yarıyor.  Müsabaka bizim için zor olacak. Ankaragücü mücadelesinden iyi bir sonuçla dönmeyi hesaplıyoruz. Ankaragücü ligin iyi ekiplerinden bir tanesi, seyirci desteklerini arkalarına aldıkları zaman iyi futbol ortaya koyuyorlar. Bizde ekip olarak deplasmanlarda iyi oynuyoruz.”

Bir basın mensubunun ligde atılan gollerin ardından Sivasspor’un kalesinde gol görmesini sorması üzerine Keleş, “  Göztepe maçında atılan gollerin ardından oluşan rahatlamaların neticesinde kalemizde goller gördük. Gol attıktan sonra kalemizde atılan golün ardından hemen gol görmemek için önlemler alıyoruz. Bu durum ligde daha önce oynadığımız maçlarda da başımıza geldi. Bunlar bizlere ders oluyor.” yanıtını verdi.