Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Yatsı vaktine kalan
Sivas
Kapalı
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
38,0123 %0.08
41,6124 %0.33
Ara
Sivas Memleket SPOR Karşıyaka'da Jerry Boutsiele’nin Ardından Damien Jefferson da Ayrıldı

Karşıyaka'da Jerry Boutsiele’nin Ardından Damien Jefferson da Ayrıldı

Basketbol Süper Lig ekiplerinden Karşıyaka Basketbol’da maddi sıkıntılar nedeniyle ayrılıklar devam ediyor.

Basketbol Süper Lig ekiplerinden Karşıyaka Basketbol’da maddi sıkıntılar nedeniyle ayrılıklar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yeşil-kırmızılı camianın ileri gelen isimleri, takımın yabancı oyuncularının maaşlarını ödeyebilmek için bir araya gelip maddi kaynak sağlasa da bu önlem, takım içindeki huzursuzlukları engellemeye yetmedi. Ödenen maaşlara rağmen Karşıyaka, oyuncu kayıpları yaşamaya devam ediyor.

Karşıyaka'da, sezon başından itibaren yaşanan maddi sorunlar nedeniyle, takımdan ayrılan ilk yabancı oyuncu Jerry Boutsiele olmuştu. Fransız pivotun ardından, ikinci ayrılık ise Damien Jefferson’dan geldi. ABD'li oyuncu, maaşı yatırılmasına rağmen bazı gerekçelerle sözleşmesini tek taraflı feshetti. Jefferson’ın ayrılığı, yeşil-kırmızı ekipteki oyuncu kaybını artırarak maddi problemler nedeniyle takımda dağılma tehlikesi yaratmaya devam ediyor.

FIBA’ya Başvuru Yapılacak

Damien Jefferson’ın, alacağı ödenmesine rağmen sözleşmesini feshetmesinin ardından Karşıyaka Basketbol Kulübü, FIBA’ya başvurma kararı aldı. Jefferson, alacakları karşılığında Avrupa’da kariyerine devam etmek yerine ülkesinde ABD’de oynamayı planladığı öğrenildi.

Bu ayrılıkların ardından Karşıyaka, 2 Ocak’ta lider Fenerbahçe’yi konuk edeceği mücadele öncesinde sadece 4 yabancı oyuncuya sahip kaldı. Takımda yerli oyuncuların dışında, McCollum, Russell, McDermott ve Webb gibi yabancı oyuncular bulunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *