Murat Polat 

Süper lig ekiplerinden Sivasspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay, Ankaragücü maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Her müsabakada iyi mücadele etmelerinin gerektiğini ve her karşılaşmaya iyi konsantre olmalarının önemine değinen tecrübeli teknik adam, Ankaragücü müsabakasını kazanıp araya moralli girmek istediklerini söyledi.

TAKIMLAR HAZIR DEĞİL

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ekiplerin lige henüz hazır olmadıklarını söyledi. Her kulübün takımını güçlendirme adına çalışmalar yaptığını belirten Çalımbay, “ Herkes hala transfer yapıyor, oyuncular geliyor-gidiyor. Hiçbir takım hazır değil. Aradan sonra lig bambaşka şekil alacak. Erzurumspor maçı bizim için çok önemliydi. Kendi sahamızda ilk hafta şansız bir maç kaybettik. Onu telafi etmemiz gerekiyordu. İyi bir galibiyetle döndük ve bu bizim için iyi bir moral oldu. Takım açısından iyi bir güven oldu." dedi.

ARAYI İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Ankaragücü maçından sonra ligde bay takım olacaklarını ve o haftanın ardından milli maçlar için liglere verilecek arayı iyi şekilde değerlendireceklerini söyledi. Çalımbay, “ Ankaragücü karşılaşmasından sonra 18 gün maç yapmayacağız. Ankaragücü maçını iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Milli maç arasında hazırlık müsabakası yapabilirsek bizim için muhteşem olacak. Takıma yeni gelen arkadaşlarımız var. Hazır olmayan arkadaşlarımız var. Uyum süreci yaşayan arkadaşlarımız var. Bu ara bizim mükemmel şekilde yarayacak." şeklinde konuştu.