Demir Grup Sİvasspor U21 takımı, ligde 12 hafta sonra yeniden galibiyetle tanıştı. Kulüplerarası U21 ligine 19’ncu haftada oynanan maçlarla devam edildi. Pazar günü oynanan maçta Sivas’ta Trabzonspor’la karşılaşan Sivasspor, rakibini mücadelenin 7’nci dakikasında Serkan Sarıkaya’nın ayağından bulduğu golle 1-0 mağlup etti. Bu skorla ligdeki puanını 8’e yükselten kırmızı-beyazlı ekip ligde bundan sonra oynanacak maçlar için büyük moral kazandı. 2018-2019 sezonunun 5’nci haftasında Antalyaspor’u deplasmanda 2-1 mağlup ettikten sonra ligde galibiyet elde edemeyen Sivasspor, 12 hafta sonra Trabzonspor’u 1-0 mağlup ederek yeniden galibiyetle tanıştı. Kırmızı-beyazlı ekip ligde 19 haftada 2 galibiyet 2 beraberlik elde etti.

OTYAKMAZ: İYİ MÜCADELE ETTİK

Demir Grup Sivasspor U21 takımı teknik sorumlusu Evren Otyakmaz, Trabzon spor karşısında iyi mücadele ortaya koyduklarını söyledi. Hafta içinde yapılan antrenmanlarda istenen herşeyi futbolcularının sahada verdiğini kaydeden Otyakmaz, “ Bizim için her maç önemli. Her müsabakaya kazanmak için çıkıyoruz. Trabzonspor maçına kazanmak için çıktık. Maçın ilk bölümünde bulduğumuz golle maçtan 1-0 galip ayrıldık. Elde edilen galibiyetten dolayı futbolcularımızı tebrik ediyorum.” dedi.

KAYSERİ BÖLGESİNDEN ALTINEL DÜDÜK ÇALDI

Sivasspor, Trabzonspor müsabakasında Kayseri bölgesi futbol hakemlerinden Burak Altınel düdük çaldı. Altınel’e, Ankara bölgesinden Ömer Gökay Çalımlı, Ankara bölgesinden Alper Adıyaman yardımcı, Kayseri bölgesinden Mehmet Koç ise 4’ncü hakem olarak eşlik etti. Altınel ve triyosunun  maç tempoları ise beğeni topladı.

SİVASSPOR TESİSLERİ EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Demir Grup Sivasspor, Trabzonspor müsabakasına Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri ev sahipliği yaptı. Lig maçlarını Cumhuriyet Stadyumu’nda oynayan ancak bu tesisteki sahanın futbol oynamaya müsait olmamasından dolayı Sivasspor, Trabzonspor müsabakasını kendi tesislerinde oynadı. Altyapı çalışmaları için yapılan tesiste yer alan cim sahada oynanan maçtan Sivasspor 1-0 galip ayrıldı. Saha zeminin harika olduğu tesislerdeki yapım çalışmaların ise ilerleyen günlerde yeniden start alması bekleniyor.

DEPLASMAN KASIMPAŞA

Demir Grup Sivasspor U21 takımı ligde 20’nci hafta maçında deplasmanda Kasımpaşaspor ile karşılaşacak. 2 Şubat 2019 Cumartesi günü saat 12’de başlayacak müsabaka için kırmızı-beyazlı ekipte hazırlıklar bugün yapılacak antrenman ile başlayacak. Sivasspor’un bu maç için Perşembe günü akşam İstanbul’a gitmesi bekleniyor.