FATİH ÖZDAL

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında bugün Adana Demirspor’a konuk olacak olan Demir Grup Sivasspor’de hedef galibiyet.

Ligin ilk haftasında Gaziantep Futbol Kulübü ile sahasında berabere kalarak lige 1 puanla başlayan kırmızı-beyazlı ekip, bugün saat 21.45’te deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Geçtiğimiz hafta aldığı 1 puanla ligde 10. sırada yer alan Sivasspor, lige iyi başlangıç yaparak ilk haftayı galibiyetle kapatan Adana Demirspor maçında galibiyet hedefliyor.

Ligin ilk maçlarının kolay olmayacağını söyleyen teknik direktör Rıza Çalımbay, hazır olmayan bir çok takım olduğu gibi kendilerinin de eksikleri olduğunu belirterek, “Adana Demirspor geçtiğimiz sezondan itibaren çok iyi transferler yaptı. Zor bir takım. Sahalarından 30-35 bin taraftara oynuyorlar. Bizim zor bir maç olacak. Bu zorlu maçtan galibiyetle ayrılarak taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz” dedi.

HAKAN SAKAT

Sivasspor’da bugün deplasmanda oynayacağı  Adana Demirspor maçı öncesinde 1 eksik futbolcu bulunuyor. Trabzonspor ile oynanan Süper Kupa karşılaşmasının ardından sol alt adalesinde ağrı hisseden Hakan Arslan’ın yapılan kontrollerde sol alt adalesinde orta seviyeye yakın yırtık tespit edildiği belirtilmişti. Tedavisine devam edilen Arslan, Adana Demirspor karşısında forma giyemeyecek.