Murat Polat 

Sivas Belediyesi Gazi Lisesi Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Nevzat Ercanlı,     kadınlar futbol 2’nci ligde maçların başlaması durumunda hedeflerinin 1’nci lige yükselmek olduğunu açıkladı. Geride kalan sezon pandemiye takıldıklarını ve 1’nci lige yükselme hedeflerine ulaşamadıklarını belirten Ercanlı, 2020-2021 sezonunda maçların başlaması durumunda bu hedeflerine ulaşmak için planlar yaptıklarını söyledi.

BAŞKANIMIZ KULÜBÜN HERŞEYİ

Sivas Belediyesi Gazi Lisesi Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Nevzat Ercanlı,    kulüp başkanları Mustafa Karadağ’ın, her şeyleri olduğunu söyledi. Ercanlı, Gazi Lisesi Spor Kulübü olarak faaliyet gösteren ve yeni sezonda Sivas Belediyesi Gazi Lisesi Spor Kulübü olarak sahalarda yer alacak ekiplerinde başkanlık yapan Karadağ’ın, kulübün buralara gelmesinde başrol oynadığını ifade etti. Karadağ’ın, kendisi ve sporcuları için büyük fedakârlıklar yaptığının altını çizen Ercanlı, Mustafa Karadağ gibi bir başkanla çalışmalar yapmaktan gurur ve mutluluk duyduklarını söyledi.

40’A YAKIN KADIN SPORCUMUZ VAR

Sivas Belediyesi Gazi Lisesi Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Nevzat Ercanlı,   bünyelerinde 40’a yakın kadın sporcunun olduğunu söyledi. A takım ve genç takım bünyesinde yer alan sporcularla 2’nci lig ve kulüplerarası genç kadınlar futbol maçlarında yer aldıklarını belirten Ercanlı, altyapılarında çok yetenekli isimlere sahip olduklarını ifade etti.

OKULLARLA DİYALOGLARIMIZ ÇOK İYİ

Sivas Belediyesi Gazi Lisesi Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Nevzat Ercanlı,       altyapıya önem verdiklerini söyledi. İlde yer alan birçok okulla ortak çalışmalar yaptıklarını belirten Ercanlı, bu çalışmaların meyvelerini toplamaya başladıklarını belirtti. Sivas’ın kadınlar futbolda yıldızlar ve gençler kategorilerinde başarılı iller arasında yer aldığını kaydeden Ercanlı, “Yıldızlar kategorisinde oynanan birçok isim bizim bünyemizde yer alıyor. Gençler kategorisindeki tüm isimler zaten bizimle çalışmalar yapıyor. Şuan ilde yer alan tüm okullarla kadınlar futbol altyapısı konusunda iyi diyaloglarımız var.” dedi.

KOLEJ GİBİ EKİBİZ

Sivas Belediyesi Gazi Lisesi Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Nevzat Ercanlı, kolej gibi bir ekip olduklarını söyledi. Bünyelerinde yer alan tüm oyuncuların lise veya üniversitede eğitim hayatlarını sürdürdüğünü veya üniversite mezunu olduğuna dikkat çeken Ercanlı, “ Takımımızda her sporcu eğitim görüyor. Sahaya çıkan oyuncularımızın hepsinin lise ve üniversite öğrencisi olması beni mutlu ediyor. Eğitim ile sporu yanyana başarılı şekilde devam ettiren tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

DESTEKLERE İHTİYACIMIZ VAR

Sivas Belediyesi Gazi Lisesi Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Nevzat Ercanlı,  oynadıkları müsabakalarda taraftar desteğine ihtiyaçlarının olduğunu ifade etti. Geride kalan sezon maçlarını fuar alanı spor parkı sentetik sahalarda oynadıklarını, yeni sezonda ise maçlarını büyük ihtimalle Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesislerinde yer alan sahalarda oynayacaklarını tahmin ettiğini belirten Ercanlı, yeni sezonda hedeflere koşma adına taraftar desteğine ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.

OTYAKMAZ’A TEŞEKKÜR EDİYORUM

Sivas Belediyesi Gazi Lisesi Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Nevzat Ercanlı,    Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’a kulüplerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Başkan Otyakmaz’ın, Sivas’ta oynadıkları maçları takip ettiğini ve uzak deplasman giderlerini karşıladığını belirten Ercanlı, Bir Sivaslı olarak Mecnun Otyakmaz gibi bir başkana sahip oldukları için mutlu olduklarını söyledi.

MİLLİ TAKIMA SPORCU VERMEYİ İSTİYORUM

Sivas Belediyesi Gazi Lisesi Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Nevzat Ercanlı,  milli takıma futbolcu vermeyi istediklerini söyledi. Milli takımın Marmara ve Ege bölgesinde yer alan ekiplerden oluşturulduğunu ve Sivas ve doğu illerinde yer alan sporculara fazla dikkat edilmediğini belirten Ercanlı, “ Tuğba Doğan’ı milli takım kadrosunda gönderdiğimizde büyük dikkat çektik. Sporcularımızın milli takımlarda yer alması için ekibimizin 1’nci lige çıkması gerekiyor. 2’nci ligde oynanan maçları yetkililerin fazla takip etmemeleri yetenekli isimlerin milli takımlara gidememesine neden oluyor.” dedi.