Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında bugün Sivas'ta Atiker Konyaspor ile karşılaşacak. Kupanın ilk ayağı bugün saat 18.30'da Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak. Mücadelede hakem Hüseyin Göçek görev yapacak. Göçek'in yardımcılıklarını ise; Serkan Çimen (1. yardımcı hakem), Serkan Ok (2. yardımcı hakem) ve Murat Özcan (dördüncü hakem) yapacak.

Spor Toto Süper Lig’de üst üste aldığı başarısız sonuçlarla kötü bir gidişat içerisinde olan Konyaspor’un bu durumu TFF 1. Lig temsilcisi Sivasspor’un iştahını kabartıyor. Yiğidolar, kendi evlerinde oynayacakları ilk maçta avantajlı bir skor elde ederek Konya’da turu geçmeyi planlıyor. Teknik Direktör Mesut Bakkal kupada bir üst tura çıkmak isterken karşılaşmaya as kadroyla çıkması bekleniyor.

Sivasspor Çeyrek Finale Nasıl Yükseldi?

Ziraat Türkiye Kupası 2016-17 sezonuna 2. turda başlayan Sivasspor bu turda Tire 1922 Spor ile eşleşti ve Sivas'ta oynanan mücadeleyi 3-1 kazanarak 3. turda Buğsaşspor ile karşılaşmış ve rakibini 3-2 yenerek kupada grup aşamalarına kalmayı başarmıştı. Grup aşamasında Medipol Başakşehir, Göztepe ve Yeni Amasyaspor ile F grubunda yer alan kırmızı beyazlılar 10 puanla grubu ikinci sırada tamamlayarak son 16 turuna çıkmayı başarmıştı. Son 16 turunda ise Sivasspor İstanbul'da Tuzlaspor'u 4-1 yenerek adını çeyrek finale yazdırarak Atiker Konyaspor eşleşti.

Atiker Konyaspor Çeyrek Finale Nasıl Yükseldi?

Kupaya H grubunda başlayan A. Konyaspor ise grup aşamasında; Gümüşhanespor, Kızılcabölükspor ve Trabzonspor eşleşmişti. Yeşil-beyazlı ekip 11 puanla grubu lider olarak tamamlayarak çeyrek finalde Sivasspor'un rakibi oldu.

Sivasspor-Atiker Konyaspor maçının bilet satışları devam ediyor.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Sivasspor ile Atiker Konyaspor arasında oynanacak mücadelenin bilet satışları devam ediyor. Bugün yeni 4 Eylül Stadı'nda 1 18.00'de başlayacak karşılaşmanın biletlerinin www.passo.com.tr'den ve stadyum önündeki passolig kart gişelerden satışı devam ediyor. Biletler Kongre Müzesi bahçesindeki Sivasspor Store'da ve stadyum içerisindeki Passo-kart gişesinden temin edilebiliyor. Kupa maçında taraftarlar "passolig kart" ya da "kağıt bilet" alarak müsabakayı tribünden takip edebilecek ayrıca kombineler de bu maçta geçerli olacak. Açıklamada, bilet fiyatlarının VIP tribün için 5, maraton, kale arkası ve misafir tribün için 3 lira olarak belirlendiği kaydedildi.

EMRE ANTRENMANDA

TFF 1. Lig'in 22. hafta maçında Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynanan karşılaşmanın 19. dakikasında sakatlanarak oyun dışı kalan Sivassporlu futbolcu Emre Kılınç'ın yapılan kontrollerde ciddi bir sakatlığının olmadığı tespit edildi. Genç futbolcu dün yapılan antrenmanda yerini alarak takımla birlikte çalışmalarda yer aldı.