Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Yatsı vaktine kalan
Sivas
Kapalı
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
38,0123 %0.08
41,6124 %0.33
Ara
Sivas Memleket SPOR Emirhan Yeni Bir Perde Açabilecek Mi?

Emirhan Yeni Bir Perde Açabilecek Mi?

Net Global Sivasspor’da genç savunma oyuncusu Emirhan Başyiğit’in yeni teknik direktör Ömer Erdoğan ile yeni bir perde açıp açamayacağı merak ediliyor.

Net Global Sivasspor’da genç savunma oyuncusu Emirhan Başyiğit’in yeni teknik direktör Ömer Erdoğan ile yeni bir perde açıp açamayacağı merak ediliyor. 

Sivaslı ve Sivassporlu taraftarların gözü Antalya’da yapılan kampın üzerinde. Sezonun ikinci yarısına Antalya’da yaptığı kampla hazırlanan Net Global Sivasspor’da, genç savunma oyuncusu Emirhan Başyiğit’in, yeni teknik direktör Ömer Erdoğan ile birlikte yeni bir perde açıp açmayacağı merak ediliyor. 2024-2025 sezonuna ilk 11’de forma şansı bularak başlayan Trabzonspor ve Kayserispor müsabakalarına 11’de çıkan Emirhan, kendisine verilen forma şanslarını iyi kullandı. Bu iki maçın ardından ligin 15 haftasında oynanan Galatasaray maçına kadar 11’de kendine yer bulamayan Emirhan Başyiğit, sezonun ilk yarısında 4 maçta 260 daikka sahalarda kaldı.  Futbola alan yetenekleri, fizik yapısı ve gelişime açık oyun anlayışıyla dikkat çeken 19 yaşındaki ismin Net Global Sivasspor’da, yeni teknik direktör Ömer Erdoğan ile yeni bir başlangıç yapıp yapmayacağı merak edilen konular arasında yer alıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *