Ligin ilk hafta müsabakasında Boluspor’a deplasmanda 4-1 mağlup olan Sivasspor da teknik direktör Osman Özköylü, ekibinin ligin en iyi takımı olduğunu söyledi. Ligde hedef ekip olarak kendilerinin gösterildiğini ifade eden Özköylü, farklı skorla kaybedilen Boluspor maçından dersler çıkartacaklarını söyledi. Futbolcularının bundan sonra oynanacak müsabakalarda ayaklarını daha fazla yere basmasının önemine değinen Özköylü, “ Boluspor maçından dersler çıkartacağız. Bu ligde bizim hedef takım olduğumuz ilk maçta ortaya çıktı. Rakiplerimizin bize karşı farklı oynayacakları belli oldu. Artık futbolcularımın ayakları yere basacak. Çünkü Bolu maçında çok iyi bir tokat yedik. Mersin İdman Yurdu maçıyla lig bizim için yeniden başlayacak. Boluspor maçını unutacağız. Lige yeniden başlıyor gibi hazırlıklarımız sürecek” dedi.

BEYKAN KADRO DIŞI

Sivasspor da şok gelişme. Boluspor maçının ardından Beykan Şimşek kadro dışı bırakıldı. Sivasspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Beykan Şimşek’in sezon başından buyana disiplinsiz hareketlerinin devam etmesi nedeniyle süresiz olarak kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

KERİM, 2 HAFTA YOK

Sivasspor da orta saha oyuncusu Kerim Avcı, iki hafta sahalardan uzak kalacak. Boluspor maçının ilk yarısında sakatlanan ve oyundan çıkmak zorunda kalan Kerim Avcı’nın yapılan kontrolleri teknik kadroyu rahatlattı. Genç oyuncunun iki-üç hafta sonra yeniden sahalara döneceği açıklandı.

3 EYLÜL’DE KASIMPAŞA

Sivasspor, Cumhuriyet Kupası müsabakasında 3 Eylül tarihinde Kasımpaşaspor ile karşılaşacak.  Sivas’ta yeni 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak olan Cumhuriyet Kupası müsabakasına futbol severlerin ilgi göstermesi bekleniyor. Öte yandan Sivasspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Kasımpaşaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’a kupa maçı için yapılan teklifi kabul ettiği için teşekkür etti.

KALECİ SORUNU YOK

Sivassspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, ekiplerinde kaleci sorununun olmadığını söyledi. Boluspor maçında ortaya çıkan kaleci hatalarına aldırış etmeyen ve kaleci Tolgahan Acar’a sahip çıkan Özköylü, “ Tolgahan da, Korcan Çelikay da iyi kaleciler. Kaleci sorunumuzun olduğunu düşünmüyorum. Yola bu iki kaleciyle devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

BAŞKANLA GÖRÜŞME YAPTIK

Sivasspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Boluspor maçının ardından kulüp başkanları Mecnun Otyakmaz ile görüşme yaptıklarını söyledi. Takımı, ya 10 numara, yada santrafor transferi konusunda istişareler yaptıklarını kaydeden Özköylü, kulüp başkanımız gerekli transfer çalışmalarını yürütmeye başlayacak ifadelerini kullandı.

TARAFTARA ÇAĞRI

Sivasspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Sivaslı futbol severlere çağrıda bulundu. Boluspor maçında kaza yaptıklarını ve ligin kendileri için Mersin İdman Yurdu müsabakasıyla başlayacağını kaydeden Özköylü, yiğidolardan hafta sonu oynanacak karşılaşmada ekipleri stadyumda yalnız bırakmamalarını istedi.

TEKLE BAŞLADI

Sivasspor da hafta sonu Mersin İdman Yurdu ile oynanacak lig müsabakasının hazırlıkları başladı. Kulüp tesislerinde dün akşam yapılan çalışmayla başlayan Mersin hazırlıkları bugün yapılacak antrenmanla sürecek. Kırmızı-beyazlı ekipte ilk gün yapılan antrenmanda futbolcuların moralsiz oldukları gözlendi.