Murat Polat 

Süper lig ekiplerinden Sivasspor 18 günlük araya moralsiz girdi. Ligde 4’ncü haftayı bay takım olarak tamamlayacak kırmızı-beyazlı ekip 4’ncü haftanın sonunda milli takım müsabakaları için liglere verilecek araya moralsiz girdi. Sezonun 3’ncü haftasında sahasında Ankaragücü ile 0-0 berabere kalarak taraftarlarını üzen yiğidonun 18 günlük arayı iyi değerlendirmesi bekleniyor.

3 MAÇTA 4 PUAN TOPLADI

Süper lig ekiplerinden Sivasspor, 2020-2021 sezonunun ilk üç haftasında oynanan müsabakalarda 4 puan topladı. Ligde oynadığı 3 maçta bir galibiyet, bir mağlubiyet ve birde beraberlik elde eden kırmızı-beyazlı ekip rakip kalelere 2 gol attı. Kalesinde ise 3 gol gördü. Sivasspor’un ligde oynadığı 3 maçta elde ettiği sonuçlar şöyle;

Sivasspor-Alanyaspor 0-2

Erzurumspor-Sivasspor 1-2

Sivasspor-Ankaragücü 0-0

YİĞİDO SEYİRCİSİZ OYNAYAMIYOR

Süper lig ekiplerinden Sivasspor, iç saha müsabakalarında taraftarsız futbol oynamakta zorluklar çekmeye devam ediyor. Geride kalan sezonla birlikte pandemi süreciyle birlikte başlayan seyircisiz müsabaka oynama kararı iç saha maçlarında Sivasspor’u etkilemeye devam ediyor. İç sahada 12’nci adamının katkısıyla rakipleri üzerinde büyük baskı kuran Sivasspor, geride kalan sezonun son 4 iç saha müsabakası ve yeni sezonun ilk iki iç saha maçında taraftarsız rakipleri üzerinde baskı kurmakta ve iyi futbol oynamakta zorluk çekiyor.

İLK KEZ GOL GÖRMEDİ

Süper lig ekiplerinden Sivasspor, süper ligde bu sezon oynadığı  3 maçın ardından Ankaragücü müsabakasını kalesinde gol görmeden tamamladı. Alanyaspor maçında 2, Erzurumspor karşılaşmasında kalesinde 1 gol gören Sivasspor, Ankaragücü maçında ise kalesinde gol görmedi. Alanya ve Erzurum müsabakalarında kalesinde rakibine pozisyon veren kırmızı-beyazlı ekip Ankaragücü maçında ise rakibine kalesinde pozisyon vermedi.

İKİNCİ KEZ GOL ATAMADI

Süper lig ekiplerinden Sivasspor, 3 haftası geride kalan süper ligde iki maçta rakip kalelere gol atma başarısı gösteremedi. Alanyaspor müsabakasını 2-0 kaybeden ve ardından Ankaragücü müsabakasında sahadan 0-0’lık skorla ayrılan kırmızı-beyazlı ekip bu sezon oynanan 3 lig maçında yaşadığı gol sıkıntısıyla dikkat çekiyor. Öte yandan Sivasspor, Erzurumspor’u, Erzurum’da 2-1 mağlup ederek o karşılaşmada iki gol atma başarısı gösterdi.