Murat POLAT

Altay Futbol Okulları Sivas Futbol Okulu faaliyetlerini devam ettiriyor. Haftanın iki günü yapılan çalışmalara gösterilen ilgi yetkilileri sevindiriyor. Cumartesi ve Pazar günleri Efor Halı sahada yapılan çalışmalarda tesis içinde yer alan iki sentetik zeminli saha kullanılıyor. Yapılan çalışmalarda sporcuların ortaya koydukları enerji ve yetenekler antrenörlerini mutlu ediyor.

BAŞANTRENÖR HASDEMİR: BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ

Altay Futbol Okulları Sivas Futbol Okulu Başantrenörü Ferhat Hasdemir, kulüp olarak büyümeye devam ettiklerini söyledi. Altay Futbol Okulları Sivas Futbol Okulu olarak her geçen gün antrenmanlara katılım gösteren sporcu sayısında artışların yaşandığını ifade eden Hasdemir, çocuklarını Altay çatısı altında yapılan çalışmalara gönderen velilere teşekkür etti.  Sivas’ta futbol okulu olarak büyümeye devam ettiklerini belirten Hasdemir, “ Haftanın iki günü çalışmalar yapıyoruz. Çalışmalarda yer alan sporcu sayımızda her geçen gün artış devam ediyor. Adım adım Sivas’ta Altay olarak büyümeye sürdürüyoruz.” dedi.

4 ANTRENÖR ÇALIŞMA YAPIYOR

Altay Futbol Okulları Sivas Futbol Okulu’nda 4 antrenör çalışmalarda yer alıyor. Başantrenör olarak Ferhat Hasdemir’in yer aldığı okulda, Erdal Polat, Ufuk Yiğiter ve Cebrail Yıldırım antrenör olarak yer alıyor. Yapılan çalışmalarda belirlenen programlarda antrenörlerin ferdi ve grup antrenmanlarında sporcularına yardımcı oldukları görülüyor.

VELİLER TAKİP EDİYOR

Altay Futbol Okulları Sivas Futbol Okulu’nun çalışmalarını sporcu velileri takip edebiliyor. Efor Halı saha tesislerinde velilerin yapılan çalışmaları takip edecek ortamların olması velileri rahatlatıyor. Yapılan çalışmaları takip eden velilerin futbol okulunda çocuklarına verilen eğitimlerden memnun oldukları gözleniyor.

TEMEL FUTBOL TEKNİKLERİ

Altay Futbol Okulları Sivas Futbol Okulunda çalışmalarda yer alan çocuklara temel futbol eğitimleri ve koordinasyon çalışma şekilleri fazlaca yaptırılıyor. Futbolun temel eğitiminin sporcunun gelişimi için büyük önem taşıdığını dile getiren başantrenör Ferhat Hasdemir, “ Antrenmanlarda birinci önceliğimiz futbol temel eğitimi, ikinci önceliğimiz koordinasyon çalışmaları bu iki basamakta yapılan çalışmalar bizler ve sporcular için çok önemli.” diye konuştu.

İRTİBAT HALİNDEYİZ

Altay Futbol Okulları Sivas Futbol Okulu Başantrenörü Ferhat Hasdemir, Altay Futbol Okulları koordinatörüyle diyalogların iyi şekilde devam ettiğini söyledi. Sivas olarak belli yollar kat ettikten sonra Altay’ın yapacağı organizasyonlara katılacaklarını söyleyen Hasdemir, ekip olarak bu tür etkinliklere katılmanın hazırlıklarına şimdiden başladıklarını ifade etti.

EFOR HALI SAHAYA TEŞEKKÜRLER

Altay Futbol Okulları Sivas Futbol Okulu Başantrenörü Ferhat Hasdemir, tesislerinin kapılarını sonuna kadar kendilerine ve sporcularına açan Efor Halı Saha sahibi Metin Kurt’a teşekkür etti. Güzel bir tesiste, güzel imkânlar eşliğinde rahat çalışma ortamında yer aldıklarını belirten Hasdemir, “ Metin Kurt’un futbolun içinden gelmesi, uzun süreler çok iyi yerlerde futbol oynaması bizim için büyük avantaj. Bugün onun tesisinde güzel şartlarda çalışmalar yapıyoruz. Tesislerini Altay’a açan Kurt ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.