Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Sivas
Kapalı
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6712 %0.15
39,9608 %0.3
Ara
Sivas Memleket SPOR Altay, 282 Gün Sonra Evinde Galip Geldi

Altay, 282 Gün Sonra Evinde Galip Geldi

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Altay, 14. hafta karşılaşmasında İnegölspor’u 3-2 mağlup ederek, 282 günlük aranın ardından iç sahada galibiyet almayı başardı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Altay, 14. hafta karşılaşmasında İnegölspor’u 3-2 mağlup ederek, 282 günlük aranın ardından iç sahada galibiyet almayı başardı. Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’nda oynanan maçta İzmir ekibi, taraftarının önünde kazandığı bu galibiyetle büyük bir moral buldu.

Teknik direktör Gökhan Karaaslan, galibiyetin ardından yaptığı açıklamada, "Öncelikle geçen haftaki Afyonspor galibiyeti üzerine, bugün İnegölspor maçıyla birlikte evimizde 9 ay sonra kazanabilmek bizim için çok önemliydi. Oyuncularımı göstermiş oldukları performans, mücadele, istek ve azimlerinden dolayı kutluyor ve her biriyle ayrı ayrı gurur duyuyorum" dedi.

Karaaslan, sezonun başındaki 10 haftalık kazanamama sürecine de değinerek, "Geçmişteki 10 haftalık kazanamadığımız süreçte hem saha içi hem de saha dışındaki olumsuz şartlardan ve sakatlıklardan ister istemez etkilendik. Ancak futbolcularım bu süreç içerisinde şartlar ne olursa olsun asla pes etmedi ve kazanmak için sahada canla başla mücadele ettiler. Bütün camianın buna emin olmasını istiyorum" diye konuştu.

Afyonspor maçıyla başlayan galibiyet serisine dikkat çeken Karaaslan, "Son 5 haftanın bizim için çok önemli olduğunu ve her maçın en az 6 puan değerinde olduğunu tüm ekibimiz biliyor. Kalan 3 haftada da elimizden gelenin en iyisini yaparak devreyi istediğimiz noktada bitireceğiz" diyerek hedeflerine odaklandıklarını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *