Murat Polat 

Süper Lig’de 2. yarı bugün oynanacak iki maçla başlayacak. Ligde ilk yarı beklenen puanları toplayamayan Sivasspor, 2. yarıya Alanya’da oynayacağı Alanyaspor maçıyla başlayacak. Sezonun ilk yarısını 24 puanla 11. sırada tamamlayan kırmızı-beyazlı ekibin ligde ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapması bekleniyor. Yarın saat 16’da başlayacak müsabakaya puan yada puanlarlar kazanmak için çıkacak kırmızı-beyazlı ekipte eksik bulunmuyor. Ligin ilk yarısında iki ekip arasında Sivas’ta oynanan müsabakayı Alanyaspor 2-0 kazandı.

DEPLASMAN KARNESİ İYİ

Süper Lig’in 22. haftasında deplasmanda Alanyasporla karşılaşacak Sivasspor, sezonun ilk yarısında deplasman karnesi iyi olan kulüpler arasında yer aldı. Ligde ilk yarı oynadığı 10 maçta 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde eden Sivasspor, maçlarda 14 puan topladı. Ligde Alanyaspor, maçıyla 11. deplasman karşılaşmasına çıkacak kırmızı-beyazlı ekibin müsabakadan puan yada puanlarla ayrılması bekleniyor.

ALANYA İÇ SAHADA HARİKA

Süper Lig’in 22. haftasında sahasında Sivasspor ile karşılaşacak Alanyaspor, ilk yarıda iç saha performansı en iyi olan ekipler arasında üst sıralarda kendine yer buldu. İç sahada oynadığı 10 maçta 23 puan toplayan Akdeniz temsilcisi bu maçlarda 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1’de mağlubiyet elde etti. Rakip kalelere 23 gol atan Alanyaspor kalesinde 8 gol gördü.