Tarih 1 Kasım 2016

Manisa maçı sonrası Memleket gazetesinde yazdığım yazıdan küçük bir alıntı

Kerim Avcı bu ligin en iyi 10 numaralarından biridir ve bu ligde çok tecrübelidir. Sivasspor’un orta sahadaki beyni Kerim Avcı olmalıdır.

8 Kasım 2016

Elazığspor karşılaşmasından sonra yazdığım yazı

Bu takımın ilacı Kerim Avcıdır. Diyeceksiniz ki sende bir Kerim Avcı tutturdun gidiyorsun. Daha öncede söyledim şimdi de söylüyorum bu ligin en iyi forvet arkası adamıdır Kerim. Forvetlere ara pası atacak, oyunu kanatlara yayacak, dönen topları alacak adamdır Kerim. Ne hikmetse bir türlü kadroya giremiyor, bunu da anlamak zor.

Geçen haftaki Malatya maçından sonra yazdığım yazı

Sezon başında yapılan transferlerle bu ligin en iyi futbolcusunu biz aldık demiştim Kerim Avcı için. Hala bu sözümde ısrarlıyım. Kerim bu ligin en yetenekli futbolcularından biridir. Nedense bir türlü yeteneklerini ortaya çıkaramıyor. Dileğimiz ve isteğimiz odur ki Kerim'in bir an önce kendisini toparlayıp takıma katkı sunmasıdır.

Kerim bu yazdıklarımı okudu mu bilmiyorum. Ama ben Kerim hakkında yanılmadığım için, Kerim’in de beni yanıltmadığı için mutluyum.

Şimdi diyebilirsiniz ki bir maçta iyi oynamakla futbolcuyu değerlendirme, haklısınız ben Kerim’in bulduğu şansı iyi kullanarak her hafta üzerine katkılar koyacağını ve Sivasspor için çok daha faydalı olacağını düşünüyorum.

Sivasspor’un Boluspor karşısında aldığı galibiyet çok önemlidir. Sıralamada bizim üzerimizdeki rakiplerin 1 gün öncesinden kazanması takımda ufak çapta bir stres oluşmasına neden olmuştu. Zira karşılaşmanın ilk yarısında futbolcularımız bir an önce skoru bulup rahatlamak amacıyla gereksiz bir telaşla oynadılar.

2. yarı daha dikkatli ve oyunu kanatlara yayarak oynamamız bize galibiyeti getirdi. Bundan sonra Sivasspor’un önü daha da açılacaktır.  Yapılan takviyelerin takıma çabuk adapte olmasından sonra oluşan kadro derinliği teknik ekibin de işini kolaylaştıracaktır.

Defans bloğundaki stoperlerimiz 1 veya 2 hafta daha takımda olamayacaklar. Onların da takıma dönmeleriyle birlikte Sivasspor daha da güçlenecek ve sıralamada ilk sırayı alıp kopacaktır.

Taraftarımız soğuk havaya rağmen stada gelerek takımımıza büyük destek verdiler. O beklediğimiz özlediğimiz taraftarımız Sivasspor kazandıkça daha da çoğalacaktır. Ve süper lig yolunda takımımız yalnız yürümeyecektir.