BAŞBAKAN Binali Yıldırım, YAŞ üyeleri ile Anıtkabir'i ziyaret etti. Yıldırım, Anıtkabir özel defterine, "Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindedir ilkesini eksiksiz olarak hayata geçirmek demokrasimizi en ileri düzeye ulaştırmak ve milli iradeyi tehdit eden bütün unsurları bertaraf etmek için var gücümüz ile çalışıyoruz. Dünyanın güçlü devletleri arasında Türkiye Cumhuriyeti, masum çocukların bile hedef alındığı haince terör faaliyetlerini darbe teşebbüslerini ve vatandaşlarına yönelecek her türlü tehdidi bertaraf edecek kudrettedir" diye yazdı.
Başbakan Binali Yıldırım, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) üyeleri ile Anıtkabir'i ziyaret etti. Başbakan Binali Yıldırım, Anıtkabir özel defterine, Yüksek Askeri Şura heyeti olarak Atatürk'ün huzuruna geldiklerini belirterek şunları yazdı:
"Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindedir' ilkesini eksiksiz olarak hayata geçirmek demokrasimizi en ileri düzeye ulaştırmak ve milli iradeyi tehdit eden bütün unsurları bertaraf etmek için var gücümüz ile çalışıyoruz. Biliyoruz ki ülkemiz, demokrasi, hukuk ve adalet temelinde güçlendikçe siyasi askeri ekonomik ilerlemesini sürdürecek. Bölgemizde barış ve huzur için umut kaynağı olacaktır. Dünyanın güçlü devletleri arasında Türkiye Cumhuriyeti, masum çocukların bile hedef alındığı haince terör faaliyetlerini darbe teşebbüslerini ve vatandaşlarına yönelecek her türlü tehdidi bertaraf edecek kudrettedir. Bize bağımsız bir devlet bırakan bütün şehitlerimizi rahmet, minnet ile kahraman gazilerimizi şükran ile anıyoruz. Ruhun şad olsun."