MEHMET TIRPAN

Zafer Partisi İl Başkanı Halil İbrahim Budaklı ve Merkez İlçe Başkanı Atacan Al Zafer’in istifa etmesinin ardından kentte yeniden teşkilatlanmaya çalışan Zafer Partisi’nin İl Başkanlığına Hüzeyin Düzgün atandı. Mazbatasını alarak göreve başlayan yeni İl Başkanı Hüseyin Düzgün, ilçelerdeki İlçe teşkilatlarında görev alacak kişilerle ilgili çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Kısa süre içerisinde 16 ilçede teşkilatlanacaklarını aktaran Başkan Düzgün, “Görevimize başladık. Şuanda ilçelerimizdeki teşkilatlanmalara ağırlık veriyoruz. Bu konuda ilgi bir hayli yoğun. Görevi devraldığımız günden bu yana da üye kayıtlarımız hız kazandı. Doğru, dürüst ve halkla iç içe olarak siyaset yapacağız. Kimseyi ötekileştirmeden, yıpratmadan çözüm önerileri sunarak Sivaslıların sesi olacağız.” dedi.

Sivas’ın sorunlarını gerek kentte gerekse Ankara’da dile getireceklerini aktaran Düzgün, “ Genel Başkanımız Ümit Bozdağ’ın öncülüğünde adaletli ve tarfsız bir şekilde siyaset yapacağız. İnsanları kesinlikle a partili veya b partili dile ayrıştırmayacağız. İnsanlar artık ötekileştirilmekten ve ayrıştırılmaktan bıktı. Partimizin kapısı herkese açık. İlerleyen süreçte de kente yönelik fikirlerimizi paylaşacağız. Sürekli halkla iç içe olarak vatandaşın sesi olacağız. Kentte yürütülen veya yürütülecek olan projelerle ilgili fikirlerimizi paylaşacağız. Kentin menfaatine yapılan doğru işlerin yanında yanlış işlerin ise karşısında duracağız. Adaletten, doğruluktan şaşmayarak hemşerilerimize faydalı olmak adına çalışmalar yapacağız. Sivaslı hemşehrilerimizde partimize bir hayli ilgi göstermeye başladı. İnşallah el birliği ile refaha kavuşacağız.” şeklinde konuştu.