Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
İftar vaktine kalan
Sivas
Hafif yağmur
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
37,9979 %-0.05
41,1222 %-0.25
Ara
reklam
Sivas Memleket SİYASET İYİ Parti Çankırı yerel seçimde iddialı!

İYİ Parti Çankırı yerel seçimde iddialı!

İYİ Parti Çankırı İl Başkanı Aydın Akbaş'ın başkanlığında İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eğitim Politikaları Başkanı Ayşe Sucu ile bir araya gelerek, kritik bir istişare toplantısı düzenledi.ÇANKIRI (İGFA) - İYİ Parti'nin yereldeki stratejileri ve eğitimdeki yenilikçi yaklaşımları Çankırı'da masaya yatırıldı.

İlçe başkanları ve yönetimlerinin yanı sıra divan kurulu üyelerinin de katıldığı bu toplantı, partinin Çankırı'daki yönünü belirlemek adına büyük önem taşıdı.

İstişare toplantısının hemen ardından, Aydın Akbaş liderliğindeki heyet, Çankırı'nın muhtarlarını ziyaret ederek, mahallelerin ve köylerin sorunlarını dinledi. Esnaf Odaları Başkanı Osman Karadeniz ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten'in de makamlarında gerçekleşen ziyaretler, esnaf ve sanayicilerin yaşadığı güncel meselelerin derinlemesine ele alındığı bir platform oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *