MEHMET TIRPAN

İyi Parti İl Başkanı Volkan Karasu, üye kayıt çalışmalarının sürdüğünü, partilerinin kapısından giren hiç kimsenin geçmişini sorgulamadıklarını söyledi.

Siyasi partilerde görev yapan bir çok insanın partilerine üye olmak adına kendilerini ziyaret ettiğini aktaran Başkan Karasu, “İktidarın tutum ve davranışları hoşuna gitmeyen, geçmişte iktidara oy veren insanların bir çoğu partimizi tercih etmeye başladı. Üye kayıtlarımız arttı. Bir çok partiden bize üye olmak adına gelen insanlar var. İnsanlar umudu artık İyi Parti’de görüyor.” dedi.

İyi Parti’nin alternatif olmasının en önemli nedenlerinden bir tanesinin de çözüm odaklı bir parti olmasından kaynaklandığını da aktaran Karasu, “Hiç bir baskı bizi yolumuzdan döndüremez. İyi Parti Türkiye’yi yönetmeye taliptir. Demokratik haklarımızı kullanarak, halkın teveccühünü alarak iktidara adım adım geliyoruz. Günümüzde Ak Parti hükümeti kendini devlet olarak görüyor. AK Parti devlet değildir. Bu konuda sürekli insanlara yönelik bir baskı var. Baskıcı bir sistemin ortadan kalkması gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

EKONOMİK SORUNLAR TOPLUMU CİDDİ DERECEDE OLUMSUZ ETKİLEDİ

Yaşanan ekonmik sıkıntılardan dolayı dar gelirli insanların artık tane tane meyve ve sebze almaya başladığını savunan Karasu, “Yaşanan ekonomik sorunlar küçük esnafı ve dar gelirli vatandaşları ciddi derecede olumsuz etkiledi. İnsanlar sorunlarını dile getiriyor ama mevcut iktidar kulaklarını tıkamış toplumun sesine kulak vermiyor. Herşeyi ben bilirim, ben yaparım mantığı doğru değil. Önümüzde bir seçim var. İnsanlar seçimi bekliyor. Yapılan anketlerde de AK Parti’nin bir çöküşü var. İstedikleri kadar çırpınsınlar. Sandıkta halk öyle bir cevap verecek ki kendileri de bu cevaba şaşıracaklar. Halk artık huzur istiyor. Özel görüşmelerimizde bir çok insan zamlardan bıktıklarını ifade ediyorlar.” şeklinde konuştu.