MEHMET TIRPAN

İyi Parti İl Başkanı Volkan Karasu, Türkiye’de 20 yıldır AK Parti hükümetinin olduğunu, 20 yılda ekonomideki becerisizliklerden dolayı halkın perişan olduğunu söyledi.

Hükümetin 20 yıldır yapamadığını önümüzdeki 4 yılda nasıl yapacaklarını merak ettiklerini aktaran Karasu, “Devleti yönetemiyorlar. Halka ciddi anlamda külfet getiren zamların ardı arkası kesilmiyor. İyi Parti olarak biz 20 yıldır AK Parti hükümetine oy veren seçmelerimize artık Türkiye’de değişim zamanının geldiğini belirtmek istiyoruz.” dedi.

Değişimde zarar olmayacağının altını çizen Karasu, “İyi Parti olarak hep birlikte devleti yönetmeye talibiz. İktidara gelebilmek için Ak Parti iktidarının seçmemine ihtiyacımız var. Diğer partilerin seçmenlerinin oylarına da talibiz ama ilk etapta iktiderın seçmeninin oylarına ihtiyacımız var. Biz Türkiye’yi başarılı bir şekilde yürüteceğiz ve bundan şüphemiz de yok. Kadrolarımız hazır. Ak Parti hükümetine 20 yıldır verilen şansın İyi Parti’ye verilmesini istiyoruz. Sahada dolaştığımızda vatandaşlar zamlardan ve işsizlikten yakınıyor. Esnaflar piyasalardaki durgunluktan şikayetçi. Piyasada aslında ciddi bir kriz var. Eğitim camiasında da ciddi bir adaletsizlik var. Bizim bir çok konuda adalete ihtiyacımız var. İktidarın bir çok konuda sınıfta kaldığı artık aşikar oldu.” ifadelerini kullandı.