MEHMET TIRPAN

Deva Partisi İl Başkanı Serdar İnce, yaklaşık 2,5 yılı devirdiklerini Deva Partisi olarak ülke genelinde özelde ise Sivas’ta ellerinden geldikleri kadar halkın sorunlarını dile getirmeye ve çare olmaya çalıştıklarını söyledi.

Kuruldukları günden beri halkın içinde olduklarını, son 5 yılda ise ağırlaşan ekonomik sorunlar, hayat pahalılığı ve ülke genelindeki sıkıntıların kendilerini daha fazla çalışmaya sevk ettiğini açıklayan Başkan İnce, “Her bir eylem planı alanında uzman kişilerce hazırlanmış çok güzel çalışmalar. Sivas’ta partimize yönelik olumlu gelişmeler var. Sivas’ın genelinde insanlarla oturup kalkıyoruz. Onların bize ulaşımları, bilgi aktarımları ve şikayetleri doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Sivas’ta Deva’yı insanlar çözüm ortağı olarak görüyor.” dedi.

Hedeflerinin belli olduğunu, teşkilatlarında görev alan insanların Sivas sevdalısı olduğunu ve memleketlerini sevdiklerini aktaran Başkan İnce, “Sivas’ı ve ülkemizi seviyoruz. Büyükşehirlerde ne varsa Sivas’ta da olmasını istiyoruz. Sivas’ın gelişmesini, kalkınmasını ve kendi kendine yeten bir il olmasını arzuluyoruz. İşsiz insanların iş bulmasını, toplumların yaşam standartlarının artmasını istiyoruz. Her kişinin insanca yaşaması gerektiğini düşünüyoruz. Bu anlamda da Genel Başkanımızı Ali Babacan önderliğinde tüm teşkilatlarımızla birlikte gayret gösteriyoruz. İnşallah Allah C.C.’da nasip ederse ayrım yapmaksızın her kesime hizmet etmeyi arzuluyoruz. Gayretlerimizin sonuçlarının da olumlu olacağını düşünüyorum. İktidarda 20 yılın vermiş olduğu bir yorgunlukta var. Aynı kadroların ve insanların artık ülkeye bir şeylerin veremeyeceğini düşünüyoruz. Bu anlamda elimizden geldiği kadar ülke sorunları hakkında fikir beyan etmeye çalışıyoruz. Özellikle sahaya indiğimizde insanlar bizlere ne yapacaksınız? diye soruyorlar. Deva Partisi'nin kadrosuna baktığınızda işinin ehli ve liyakat üzerine kurulmuş kadrolar mevcut. Bu kadrolar hali halkla yapılan görüşmeler ve ülkenin sorunlarına yönelik 11 eylem planı hazırladı. 90 ve 360 günlük eylem planlarımız hazır. Tarım, afet, sosyal yardımlar, demokrasi, liyakat, dijital dönüşümler, ekonomi, finans, şehircilik ve yerel yönetimler gibi aklımıza gelen yerelde şehrin genelde ise ülkenin sorunlarını içeren sorunlar ve çözümleri hazır. İktidardaki yorgunluğu gören halkımızın partimizin web sitesine girerek eylem planlarını inceleyebilirler.  Yönetimimizdeki arkadaşlarımızda çok donanımlı insanlar. Kaderin bir araya getirdiği insanlar özel insanlardır diye bir tabir kullanıyorum ama telefon rehberine dayalı bir yönetim oluşturmadık. Gerçekten bu işe gönül vermiş arkadaşlarla bir araya geldik. Her biri işinde ve sosyal hayatında katma değer üreten insanlar. Tüm ülke genelinde katma değer üreten insanlarla güzel işler yapmaya çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.