HANİFE KANAT

Sivas Büyük Birlik Partisi İl Teşkilatı ve Kadın Kolları, Sivas Ticaret Odası Royal Düğün Salonu’nda kadınlara  Anneler Günü ve Bahara Merhaba Programı düzenlediler. Programa Sivas BBP İl Başkanı Ahmet Polat, Kadın Kolları Teşkilatı, Alperen Ocakları, Sivas Fasıl Heyeti Aşıklar Şairler ve Halk Oyunları Derneği ile çok sayıda partili katıldı.

Kadın Kolları ile gurur duyduğunu belirten İl Başkanı Ahmet Polat; “Büyük Birlik İl Teşkilatı ve Kadın Kolları ile düzenlenmiş olan Anneler Günü ve Bahara Merhaba Programımıza hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Ben il başkanlığı görevine geleli 6 ay oldu 6 ay içerisine kadın kollarımız ile beraber yaptığımız üçüncü büyük etkinliğimiz, ne zaman kadın kollarımız böyle bir etkinlik ile gelse salonumuz dolup taşıyor. Kadın kollarımız ile gurur duyuyorum.” açıklamasını yaptı.

Anneler Günü ile ilgili duygusal bir konuşma yapan Polat; “Ben annemi ve babamı kaybettim, annesi ve babası hayatta olan genç kardeşlerime bir tavsiyem var; ‘anneniz babanız hayattayken kıymetlerini bilin.’ Cennet annelerin ayaklarının altındadır.” dedi.

İl Başkanı Ahmet Polat’ın konuşmasından sonra kadınlar halay çekip eğlendiler.