Geçmiş yazılarımda tam olmasa da başta Erdoğan olmak üzere yirmi senelik iktidarın günahlarını ve sevaplarını yazmaya çalıştım: Şimdi gelelim, önümüzde ki seçimler de Cumhur ittifakı iktidarı kaybederse milletin kaybı ne olur, Millet ittifakı kazanırsa kazancımız ne olur?

Önümüzde ki seçimlerde Millet ittifakı kazanırsa bu milletin kazancı ne olur? Bunu anlamak için Millet ittifakı içinde geçmişi olan iki partinin cemaziyel evveline bir göz atmamız lazım:

 Evvela bin senedir Türk milletinin ayrılmaz bir parçası olmuş, bir birimizde kız almış, kız vermiş olduğumuz kan kardeşimiz, din kardeşimiz olan Kürtleri bizden ayırmak, bu milleti ve devleti parçalamak için senelerdir savaş veren HDP ve onun arkasında ki güç olan PKK nin yaptıklarını bir hatırlamaya çalışalım:

Toplu katliamlar, çocukları ve kadınları öldürenlere karşı verilen savaşlar. Öldürülen imamlar, öğretmenler, polisler, askerler, bu toprağa düşmüş binlerce şehit. Bunlara karşı koymak için harcanan milyarlar, emekler, verilen savaşlar bunları bir düşünmek lazım.

Belki bunlar ile anlaşabiliriz, barış sağlanabilir diye Erdoğan’ın verdiği tavizlere karşılık başta Diyarbakır olmak üzere güney doğu şehirlerinin delik deşik edilmesi, bölgesel bağımsızlık için her türlü adımın atılması, yüzlerce güvelik görevlisinin şehit edilmesi daha dün gibi yaşanan vahşetler.

Şimdi millet ittifakının altılı masasına cezaevinden zılgıt çeken, ültimatom veren HDP nin başı biz olmadan iktidar olamazsınız, bizim sayemizde iktidar olunca da istediğimizi bize vermek mecburiyetindesiniz diyerek tehditler savurmaktadır.

Düşünelim biraz! Bu şekilde Millet ittifakı seçimi kazanır da hükumeti kurmaya kalkarsa Hangi bakanlıkları ister dersiniz? Fazlasına gerek yok, sadece Milli savunma bakanlığı ile İçişleri bakanlığını alırlarsa Türkiye’yi yok etmek için yeterli olur sanırım.

Daha fazlasını düşünemiyorum, akıl sağlığıma zarar vereceğini biliyorum. Ey bu seçimde HDP nin ortak olduğu ittifaka oy vermeyi düşünen insanlar! Bu konuyu biraz düşünmenizi istiyorum.

Devam edecek: