Erken Emeklilik Sırları Açığa Çıktı: 3600 Günle Erken Emeklilik Fırsatı! Erken Emeklilik Sırları Açığa Çıktı: 3600 Günle Erken Emeklilik Fırsatı!

Bugün yapılması planlanan "Revizyon İmar Planı Çalıştayı", hava muhalefetinden kaynaklanan ulaşım aksaklıkları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. TMMOB Mimarlar Odası Sivas Temsilciliği'nden yapılan açıklamada, çeşitli illerden gelerek etkinliğe katılacak olan bilirkişilerin, ulaşımda yaşanan olumsuz koşullar nedeniyle çalıştaya katılamayacakları belirtildi.

Yapılan açıklamada, etkinliğin yeniden planlandığında tarihinin kamuoyuna duyurulacağı ifade edilerek, katılımcılara ve kamuoyuna anlayışları için teşekkür edildi. Çalıştayın, şehre ve bölgeye değer katacak önemli bir platform olduğu vurgulandı.

TMMOB Mimarlar Odası Sivas Temsilciliği, programın yeni tarihi belirlenene kadar sürecin takibinde olacağını ve en kısa süre içinde yeni tarih ile ilgili duyuru yapacaklarını belirtti.

Muhabir: Songül Bozduman