Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Sivas
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6753 %0.09
40,0531 %0.19
Ara
Sivas Memleket Sivas Bodrum'da 'Dört Sanatçı Dört İzlenim' sergisi

Bodrum'da 'Dört Sanatçı Dört İzlenim' sergisi

Sanatçı Hatice Aras, Peruze Hamurcu, Ümit Yiğit ve Mustafa Albayrak’ın eserlerinden oluşan “Dört Sanatçı Dört İzlenim” sergisi Bodrum Belediyesi Mausolos Sergi Salonunda açılışı gerçekleşti.MUĞLA (İGFA) - Bodrum Belediyesi Kültür AŞ organizasyonunda gerçekleşen serginin açılışına Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, sanatçılar ve sanatseverler katıldı.

Serginin açılışında konuşan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum’da geçmişten bu yana çok önemli sanatçıların yaşadığını belirterek, “Bizler, değerli sanatçılarımıza doğru ortamları hazırlamak, onların eserlerini sanatseverlerle buluşturmak durumundayız. Belediyeler, yerel yönetimler bununla da yükümlüdür. Sanata ve sanatçıya sahip çıkmak, sanatı toplumun geniş kitleleri ile buluşturmak, her türlü sosyal katmanla buluşturabilmekle yükümlüyüz.” dedi.

Kültür ve sanatın toplumun her kesimine hitap edebilmesi için yeni mekanlar oluşturduklarını ve bunlara yenilerinin ekleneceğini belirten Başkan Aras, bütün bu çalışmaların Bodrum’da sanata ve sanatçıya verilen önemi gösterdiğini ifade etti.

Bodrum Belediyesi Kültür AŞ Müdürü Zeynep Göztepe, Bodrum’da kültürel varlığın korunması ve geliştirilmesi; kültür, sosyal ve turizm işletmeciliği ile Bodrum’un tanıtımı için kaynak sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Açılış konuşmalarının ardından sanatseverler, 4 sanatçının 40 eserinden oluşan sergideki eserleri inceleyerek eserler hakkında bilgiler aldı.

“Dört Sanatçı Dört İzlenim” sergisi, 3 Mayıs’a kadar açık kalacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *