MEHMET TIRPAN

Numune Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Kenan Kaygusuz’u ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledik. Ziyarete Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Melda Geneş, Sayfa Sekreterimiz Fatih Özdal ve gazetemiz muhabirleri katıldı.

Ziyarette Numune Hastanesi’nde yürütülen sağlık hizmeti noktasında çalışmalar görüşüldü. Kente gelen yerli ve yabancı vatandaşların sayısının artması ile hasta yoğunluğunun da arttığını belirten Numune Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Kenan Kaygusuz, “Normal şartlarda günlük ortalama 4 bin hastaya sağlık hizmeti veriyorduk. Yaz aylarının gelmesi ile artan nüfusun ardından hasta sayımızda da ciddi bir artış yaşandı. Günlük ortalama 6-7 bin civarında hastaya sağlık hizmeti veriyoruz. Sılayı rahim yapan ve yurt dışından kente gelen vatandaşlar hastanemizde sağlık hizmeti almayı tercih ediyor. Bizlerde elimizden geldiğince hastanemize başvuran tüm hastalarımıza kaliteli ve kesintisiz bir şekilde sağlık hizmeti vermeye gayret ediyoruz. Hekimlerimizle birlikte vatandaşlara en iyi sağlık hizmeti vermek adına ciddi gayret gösteriyoruz.” şeklinde konuştu.

Kaygusuz’un konuşmalarının ardından yürütmüş oldukları görevin zor ve meşakkatli bir görev olduğunu belirterek Kaygusuz’a çalışmalarında başarılar dileyen Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Melda Geneş, Kur’an-ı Kerim hediye ederek, her zaman sağlık çalışanlarının yanında olduklarını söyledi.