15 personel Diksiyon ve etkili konuşma eğitimi aldı. 1 ay süreyle kurs alan kursiyerlere kurs sonrası sertifika verildi.

Sivas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi işbirliği ile yapılan anlaşma gereğince Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde çalışan 15 personele 1 ay süreyle eğitim verildi. Seval Uysal Aydoğan tarafından verilen 1 aylık eğitimin ardından kursu başarı ile bitiren 15 personele sertifika töreni gerçekleştirildi.

Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen sertifika törenine Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi başhekimi Dt. Murat Yüksel ile merkez çalışanları katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın diksiyon ve etkili konuşmanın önemine değinerek Sivas Belediyesi olarak bu konuda kurumlarla işbirliği yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Murat Yüksel ise “Sivas Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi işbirliği ile yapılan Diksiyon ve Etkili Konuşma Teknikleri kursu başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Seval Uysal Aydoğan tarafından 1 ay süre ile verilen eğitimden 15 personelimiz başarı ile sertifika almaya hak kazanmıştır. Bu çalışmalarda bize destek olan Sivas Belediye Başkanımıza, Başkan Yardımcılarımıza, Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğüne, Sivas Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğimize, Eğitimcimiz Seval UYSAL Aydoğan’a ve katılan tüm personelimize teşekkür ederim” dedi.

Konuşmaların ardından eğitimi tamamlayan 15 personele sertifikaları verildi.