Sivas Aile ve Sosyal Hizmetler Spor Kulübü kadın futbol takımı antrenörü Safiye Pınarbaşı, Kırıkkale'de Metropolspor ile oynayacakları müsabakayı 3 puanla tamamlayacakları inancını dile getirdi.
Kadınlar Futbol 3. Lig'de mücadele eden Sivas'ın tek kadın futbol takımı Aile ve Sosyal Hizmetler Spor Kulübü, erteleme maçında Kırıkkale'de, Metropolspor ile karşı karşıya gelecek.
Maç öncesi açıklamalarda bulunan Antrenör Safiye Pınarbaşı, 3 puan için sahaya çıkacaklarını söyledi. Ligde 4 maçta 9 puan topladıklarını hatırlatan Pınarbaşı, "Erteleme maçında sahadan 3 puanla ayrılacağız. Bunu başaracak oyuncu grubumuz var. 2. Lige yükselme hedefimiz sürüyor. Erteleme karşılaşmasını kazanıp ligdeki iddiamızı bir kez daha ortaya koyacağız." dedi. Kırıkkale Metropolspor - Sivas Aile ve Sosyal Hizmetler Spor müsabakası yarın saat 12.00'de başlayacak.