Saadet Partisi Sivas Merkez İlçe Teşkilatı, 10. Olağan Kongresi'nde yeni yönetimini belirledi. Kongrede, mevcut başkan Ömer Ağırkaya yeniden seçilirken, Saadet Partisi TBMM Grup Başkanı Bülent Kaya da katılım gösterdi.
Saadet Partisi Sivas Merkez İlçe Teşkilatı, 10. Olağan Kongresi’ni bugün Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Kongreye ilginin yoğun olduğu gözlemlenirken, etkinliğe Saadet Partisi TBMM Grup Başkanı ve İstanbul Milletvekili Bülent Kaya da katıldı.
Kongrede Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanlığı’na Ömer Ağırkaya Seçildi
Saadet Partisi Sivas Merkez İlçe Teşkilatı'nın 10. Olağan Kongresi'nde, parti üyeleri ve katılımcılar bir araya gelerek yeni dönemin yönetimini belirledi. Kongrede, mevcut Merkez İlçe Başkanı Ömer Ağırkaya yeniden seçilerek görevine devam etti.
Kongrede seçilen asil üyeler, partinin Sivas Merkez İlçe Teşkilatı’ndaki yeni yönetimini oluşturdu. Seçilen asil üyeler arasında şunlar yer alıyor:
1. Ahmet Doğan
2. Ahmet Gezeegen
3. Turan Duman
4. Mehmet Arıcan
5. İbrahim Akça
6. Sami Mercan
7. Mustafa Doğan
8. Abdulvahap Kapukaya
9. Ahmet Bozkurt
10. Abdulmetin Süslüoğlu
11. Şükrü Kırankaya
12. Tahsin Arslan
13. Abdulvahap Cebeci
14. Zeki Açık
Yedek üyeler arasında da şu isimler yer aldı:
1. Hasan Alacahan
2. Mehmet Çelik
3. Mehmet Toy
4. Ahmet Ünal
5. Halil Kartal
6. Fatih Harmandalı
7. Mustafa Yıldız
8. Mehmet Nurullah Ağırsoy
9. Muhammed Adem Arslan
10. Muhammed İbrahim Kaya
11. Seyfettin Kepenek
12. Osman Altun
13. Yusufcan Kaya
14. Ahmet Karakaya
15. Hasan Murat Çil
Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongreye yoğun ilgi gösterildi. Partililer, Saadet Partisi’nin ilçe teşkilatının yönetiminde söz sahibi olmak amacıyla kongreye katılım sağladı. Kongrede, Saadet Partisi’nin ülke çapında daha güçlü bir konuma gelmesi için yapılması gereken çalışmalar ve stratejiler üzerinde de duruldu.
Kongreye katılan Saadet Partisi TBMM Grup Başkanı ve İstanbul Milletvekili Bülent Kaya, yaptığı konuşmada partinin Sivas’taki büyümesine ve ilerlemesine katkı sağlayacak adımların atılmaya devam edeceğini belirtti. Kaya, Sivas’ın siyasi tarihinde Saadet Partisi’nin daha aktif rol alması gerektiğinin altını çizdi.