Sivas amatör küme A takımlar play-off altıncı hafta maçında Ahmet Turan Gazispor ile İmranlıspor arasında oynanan maçta kartlar havada uçtu. Skordan çok müsabakanın hakemi verdiği kartlar konuşuldu.
Ahmet Turan Gazispor ile İmranlıspor arasında Spor vadisi 1 nolu sahada dün saat 15.30’da başlayan maçtan Ahmet Turan Gazispor 2-0 galip ayrıldı. Müsabakada ortaya çıkan skorla birlikte, maçın hakeminin kullandığı kartların çokluğu dikkat çekti.
Müsabakada İmranlıspor’dan 3 futbolcu kırmızı kart görürken, karşılaşmada 10’’dan fazla sarı kart çıktı. Her anı heyecan ve aksiyon dolu geçen müsabaka bir ara dururken, karşılaşmanın sonunda sıkıntı yaşanmadan müsabaka sona erdi. Öte yandan karşılaşmadan iki takım kenar yönetimi ve taraftarları hakemin yönetiminden memnuniyetsiz şekilde ayrıldılar.