Tarihi Kent Meydanı ile görenlere adeta açık hava müzesinde hissettiren Sivas yerli ve yabancı turist ağırlamaya devam ediyor.

Beypazarı Maden Suyu: Avrupa ve Türkiye'ye Uygun, İsviçre'de Mevzuat Farklılığı Beypazarı Maden Suyu: Avrupa ve Türkiye'ye Uygun, İsviçre'de Mevzuat Farklılığı

Haftaiçi ve haftasonu dahil olmak üzere tüm hafta turist kafileleri Sivas’ı gezmeye Atatürk ve Kongre Müzesi’nden başlıyor. Atatürk ve Kongre Müzesi’ni ziyaret eden turistler Sivas Tarihi Kent Meydanı’nda tarihi yapıları gezerek adeta tarihte yolculuğa çıkıyor.

Her hafta bir kafileyi Sivas’a getiren şoföler; “Yerli ve yabancı turistler Atatürk ve Kongre Müzesi’nden başlayarak ilçeler dahil tüm Sivas’ı geziyorlar. Gezi bittikten sonra Sivas’a hayran olarak şehirden ayrılıyorlar.” ifadelerini kullandı.

Özellikle tarihi yapıları görmeye gelen turistler ise Sivas’ın merkez ve ilçelerine olan hayranlıklarını dile getiriyor.

Öte yandan Sivas’a gelen turistler yemek yemek için Tarihi Kent Meydanı’nda bulunan Sivas Belediyesi’ne bağlı Yemekevi’nde Sivas’ın yöresel yemeklerini yiyerek ilçelerdeki doğal güzellikleri görmeye gidiyor.\SENA POLATb9a2ca79-80c8-4b2b-b244-a4cbed98fb1c0be26b38-8fea-4e9f-85d6-4309aac77348