ivaslı yazarın ilk kitabı okuyucusuyla buluştu.

Sivas’ta doğup büyüyen ve Sivas’ta birçok yazılı ve görsel medyada çalışan Şahin’in ilk kitabı “Gölge” vitrinlerde yerini aldı.

2005 yılından bugüne Sivas’ta birçok yazılı ve görsel medyada çalışan Şahin, Sivas’ta yerel bir radyoda başlayan programcılık serüvenini, ulusal anlamda sunuculuk, yapımcılık, dergicilik ve televizyonculuğa kadar uzandı. Halen Radyo Trafik Ankara’da spikerlik yapan ve PratikA Seslendirme ajansında seslendirmen olarak da çalışan Şahin, Ayrıca, TRT Kent Radyo Ankara’da ‘Hafta Sonu Keyfi’ isimli programın sunuculuğunu yapıyor.

Kitap hakkında gazetemize özel açıklamalarda bulunan Sivaslı Yazar Cem Şahin “Asla ‘GÖLGE’de iken saklandığınızı zannetmeyin! Bazılarımızın karanlığı daha net görmek gibi bir meziyeti vardır.” Ankara’nın kirli, karanlık sokaklarında parçalanmış cesetler, tecavüzler, yalanlar, itiraflar ve “GÖLGE”de saklanmış; katiller, şüpheliler, muhtemel kurbanlar varken gerçeği bulmak hiçte kolay olmayacak! Deniz Komser, kadın duyarlılığı ve detaycılığı ile Ankara’nın tam kalbinde, cinayetlerin ortasına dalıp, yaşamın acımasızlığına meydan okuyor. Ve, “Asla ‘GÖLGE’de iken saklandığınızı zannetmeyin! Bazılarımızın karanlığı daha net görmek gibi bir meziyeti vardır.” diyor. Bu roman, içindeki kördüğümün dışında okuyucusuna gizemli bir macera vaat ediyor. Kitabı okurken, bunun “Sırrını Sen Sorgula.” bulursan da kimseye ses etme, olur mu!. Bakmak ve görmek arasındaki farkı keşfetmeniz dileği ile”