Muğla’nın Bodrum ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobil, kokoreç dükkanına çarparak büyük paniğe yol açtı. Kazanın ardından sürücü, aracını olduğu yerde bırakıp kayıplara karıştı.
Otomobil Park Halindeki Araca Çarptı, Kokoreççiye Çarparak Durdu
Edinilen bilgilere göre, Bodrum'un Turgutreis Mehmet Hilmi Caddesi’nde seyreden otomobil, bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün kontrolünden çıktı. Önce park halindeki bir araca çarptı, ardından yolun karşısına geçerek kokoreç dükkanına çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil dükkanın camekanına vurup durdu.
İşletme İçerisindeki Kişiler Panik Oldu
O sırada kokoreç dükkanında bulunanlar büyük bir panik yaşadı. Neyse ki kazada can kaybı yaşanmazken, işletmede maddi hasar meydana geldi. Kaza sırasında aracın çarptığı noktada küçük bir kız çocuğunun bulunduğu öğrenildi. Ancak şans eseri, kaza anından kısa bir süre önce oradan ayrıldığı belirtildi.
Sürücü Kayıplara Karıştı
Kazanın ardından sürücü, otomobilini olduğu yerde bırakıp hiçbir şey olmamış gibi yaya olarak olay yerinden uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölge trafik ve jandarma ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı. Kazaya karışan araç bölgeden kaldırılırken, sürücünün kimliği henüz tespit edilemedi.