Afyon Sokak’ta neredeyse her gün meydana gelen kazalar mahalle sakinlerini ve işyeri sahiplerini çileden çıkarıyor. Önü alınamayan kazalar için vatandaşlar yetkililerden çözüm talep ediyor.

Sivas’ın en dar sokaklarından biri olan Afyon Sokak, gün içerisinde oldukça yoğun bir trafiğe maruz kalıyor. Kaldırımların geniş yollarınsa dar olduğu sokakta araçlar birbirlerine çapmamak için kaldırımlara çıkmak zorunda kalıyor.

İşyerlerinin oldukça fazla olduğu sokakta, ürün getirmek üzere sokağa giren araçlar ise trafiği tıkamamak adına yine kaldırımlara çıkıyor. Kaldırımları ve sokak lambalarının oldukça deforme olduğu Afyon Sokak için vatandaşlar kesin çözüm talep ediyor.b7d8df67-3951-4535-845e-5b3b1a467fd5

Vatandaşlar; “Bu sokakta neredeyse her gün bir kaza meydana geliyor. Büyük araç sürücüleri sürekli kaldırımlara park yapıyor. Bu konunun bir an önce çözüme kavuşturulması gerekiyor. Sokak lambaları ve kaldırım taşlarının durumu ortada alenen kamu malına zarar veriliyor.” ifadelerini kullandı.

Sendika Başkanından Mobbing İddiası: "Liyakat Çöktü, Çalışma Barışı Bozuldu" Sendika Başkanından Mobbing İddiası: "Liyakat Çöktü, Çalışma Barışı Bozuldu"

Öte yandan vatandaşlar, sürekli ters yönden giren araçların trafiği olumsuz yönde etkilediğini de dile getirdi. AYŞE NUR ÖZKAN

Editör: Memleket Sivas Gazetesi