Kadıköy'de Koşuyolu Mahallesi'nde bulunan bir kafeye, art arda iki gün silahlı saldırı gerçekleştirildi. Olayla ilgili polis, 3 şüpheliyi yakaladı. Saldırıların güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ise dehşet verici anları gözler önüne serdi.
İlk saldırı, 25 Ocak günü saat 05.15 sıralarında meydana geldi. Plakasız bir otomobille kafeye gelen saldırganlar, mekana ateş açtı. Olay yerinde yapılan incelemede 3 adet 9 milimetre kovan bulundu. Ertesi gün, 26 Ocak tarihinde aynı kafeye bu kez motosikletle gelen kasklı 2 saldırgan tarafından ikinci saldırı gerçekleştirildi. Bu saldırıda ise 2 adet 9 milimetre kovan ve 1 adet dolu fişek ele geçirildi.
Polis ekipleri, olayların ardından güvenlik kameralarını inceleyerek saldırganların motosikletli, kasklı 2 kişi olduğunu belirledi. Yapılan çalışmalar sonucunda, şüpheliler Y.C.B. (18), M.Y. (26), ve M.A. (19) yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslardan biri, bir markette kıskıvrak yakalanarak güvenlik kamerasına yansıdı.
Y.C.B. adlı şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, M.Y. ve M.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.