Spor Toto Süper Ligin 20’nci haftasında deplasmanda Kasımpaşaspor ile karşılaşacak Demir Grup Sivasspor’da bu mücadelenin hazırlıkları yapılan antrenmanlarla sürüyor. Dün kulüp tesislerinde yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik sorumlu Hakan Keleş, Trabzonspor maçında kayıp ettikleri iki puanı deplasman maçında telafi etmenin çalışmalarını yaptıklarını söyledi.

Keleş,İç sahada Trabzonspor ile berabere kaldık. Gole kadar iyi bir oyunumuz vardı. Alanya maçında kötü oyun sergilemiştik. Trabzon maçında iyi bir oyun sergiledik. Kasımpaşa iyi bir takım. Fakat onlarda iki haftadır kayıp ediyorlar. Sivasspor olarak çıkış arıyoruz. Trabzonspor maçında kayıp ettiğimiz puanları Kasımpaşaspor maçında telafi etmeye çalışacağız.” dedi.

KENDİ DOKTORUDA BAKACAK

Süper lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor’da, Trabzonspor maçı öncesinde takıma transfer edilen ve Cumartesi günü yapılan antrenmanda sakatlanan Portekizli forvet oyuncusu Hugo, ülkesine gitti. Sakatlığı konusunda açıklama yapılmaktan çekinilen forvet oyuncusunun Portekiz’de kendi doktoruna görüneceğini açıklayan Sivasspor Teknik Sorumlusu Hakan Keleş, gelişmeleri kendilerinin de yakından takip ettiğini söyledi.

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Sivasspor Teknik Sorumlusu Hakan Keleş, Lucas transferiyle alakalı olarak görüşmelerin devam ettiğini söyledi. İki kulüp arasında anlaşma konusunda küçük pürüzlerin kaldığını belirten Keleş, “ Lucas, listemizde olan bir futbolcuydu. Takıma katılması için gerekli çalışmalar yapılıyor. Anlaşmak için küçük pürüzler kaldı.” dedi.