Süper ligde son oynadığı 3 maçta kazanamayan ve son lig maçında Kayserispor’a kaybeden Demir Grup Sivaspor, Atiker Konnyaspor’u mağlup edip ligde çıkış yakalamak istiyor. Bugün oynanacak maçta sahaya 3 puan için çıkacak kırmızı-beyazlı ekipte Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç dışında eksik sporcu bulunmuyor. Ligde 10 maçta topladığı 10 puanla haftaya 14’ncü sırada giriş yapan Demir Grup Sivasspor, Konya temsilcisini mağlup edip haftayı 3 puanla kapatmak istiyor. Özellikle iç sahada oynadığı maçlarda iyi futbol sergileyen kırmızı-beyazlı ekibin rakibini mağlup edip ligde üst sıralara yükselmesi bekleniyor. Demir Grup Sivasspor, Atiker Konyaspor müsabakası bugün saat 20:00’da başlayacak.

ALTINCI İÇ SAHA

Spor Toto Süper Lig’de Demir Grup Sivasspor, 6’ncı iç saha müsabakasında Atiker Konyaspor ile karşılaşacak. Bu sezon evinde oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1’de mağlubiyet elde eden kırmızı-beyazlı ekip rakip kalelere 5 gol attı. Kalesinde ise 5 gol gördü. İç saha maçlarında 8 puan toplayan Sivasspor, ligde 11’nci haftaya 10 puanla 14’ncü sırada giriş yaptı.

KONYA’DA ALTINCI DEPLASMAN

Süper ligin 11’nci haftasında Sivas’ta, Demir Grup Sivasspor’a konuk olacak Atiker Konyaspor, bu maçla bu sezonki 6’nci deplasman oyununa çıkacak. Ligde 5 deplasman müsabakasında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1’de mağlubiyet elde eden Konyaspor, rakip kalelere 9 gol attı. Kalesinde ise 7 gol gördü. Deplasman maçlarında 8 puan toplayan Konya temsilcisi, ligde 11’nci haftaya 13 puanla 10’ncu sırada giriş yaptı.