HANİFE KANAT

Sivas İl Genel Meclisi’nde, İl Genel Meclis Başkanı Hakan Akkaş’ın önergesiyle, meclis üyelerine yer tahsisi konusu görüşüldü.

Halihazırda öğretmenevinde ikamet eden meclis üyeleri için yer tahsisi hususunun görüşüleceğini, tahsis için düşünülen belli alanlar olduğunu ve yine tahsis hususunda ayırılması gereken bir miktar bütçenin olduğunu söyledi. Bunun yanında ilerleyen zamanlarda yer tahsisi hususunun mecliste daha ayrıntılı konuşulacağı konusunu meclis üyelerine aktardı.

Sivas'ın Gemerek İlçesinde Deprem Sonrası Olağanüstü Görüntü Sivas'ın Gemerek İlçesinde Deprem Sonrası Olağanüstü Görüntü

Cumhuriyet Halk Partisi Divriği İl Genel Meclis Üyesi Sadık Güler, yer tahsisi konusunda meclis üyelerinin sorun yaşadığını belirterek; “İl Genel Meclis Üyeleri’ne, valilik çalışanlarına, kaymakamlık çalışanlarına, muhtarlara ve dışarıdan gelen misafirlere yönelik yer tahsisin yapılmasını daha doğru buluyorum. İl Genel Meclisi’mizin misafirhaneye ihtiyacı var.” ifadelerini kullandı.

İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş, Sadık Güler’in konuşmasından sonra ilerleyen günlerde misafirhane konusunun daha ayrıntılı bir şekilde konuşulacağını aktararak oturumu sonlandırdı.