MEHMET TIRPAN

Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Adem Argın, Göreve geldikleri günden beri yaptıkları işlere dönüp baktıklarında Pazarcılar Odasının altın çağını yaşadığını söyledi.

Çalışmalarının hep üyelerine yönelik olduğunu aktaran Başkan Argın, “Bizim tek amacımız pazarcı esnafımızın üyelerimizin şartlarını daha da iyileştirmek. Pazarcı esnafımızın çalışma koşulları ve şartları ne kadar iyi olursa vatandaşa daha iyi hizmet verir. Emeği ile para kazanmaya çalışan pazarcı esnafımız her zaman vatandaşların yanında oldu olmaya da devam edecek” dedi.

Yeni Pazar yerlerinin Sivas’a kazandırılmasında emeği geçenlere de teşekkür eden Başkan Argın, “Odamıza kayıtlı 600 üyemiz var. Üyelerimizin işi, ekmeği ve aşı ile de uğraşıyorum. Bu arkadaşlarımızla birlikte ekmeğimizi ve aşımızı birlikte büyütmek için gayret gösteriyoruz. Kimin ne derdi varsa yardımına koşuyoruz. Üyelerimizin sorun ve sıkıntıları ile ilgilenmek için bu göreve geldik. Görevimizi layıkı ile yapmak zorundayız. 7 Pazar yeri yaptık bedelsiz bir şekilde üyelerimize dağıttık. Her üyemizin evine ekmek götürmesi ve ticaret yapması için adım attık. 1 kuruş cebimize para koymadık. İş yeri imkanı sağladığımız üyelerimiz ve yanında çalışanlar bizlere dua ediyorlar. Rahmetli Süleyman Demirel’in güzel bir sözü var. Merhum Demirel, ‘Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diyor. Bizde kendisini rahmet anıyoruz ve diyoruz ki bizim de yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Her zaman üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Çalışma azmi olan ufku geniş insanlarız. Biz oda olarak hep yeniliklerden yanayız. Görev süremiz boyunca da bu anlayışla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.